Effie България започна да приема заявки за участие в конкурса

...
Effie България започна да приема заявки за участие в конкурса
Коментари Харесай

Започна приемането на заявки за Effie 2023

Effie България стартира да приема поръчки за присъединяване в състезанието за маркетингова успеваемост. В 16-ото издание на интернационално приетите награди Effie могат да се състезават всевъзможен тип маркетингови интензивности, съдействали за триумфа на комерсиалните марки, които са основани за и осъществени в България в интервала 01.01.2022 – 31.08.2023 година

Най-ефективните интензивности и акции в България ще се конкурират в редица категории, измежду които:
„ Положителна смяна “, в която се награждават комерсиалните марки и фирмите, които предизвикват по-доброто посредством маркетинговите комуникации;„ Малък бюджет “ - за отличаване на акции, довели до непропорционално огромен бизнес резултат във връзка с изразходвания бюджет,;„ Въвеждане на нов артикул или услуга “;„ Нестопански бранш “ и други.
Заявките, които показват по какъв начин изборът на подобаващ медиен канал и методология за премерване на резултатите са съдействали за възстановяване на индикаторите за успеваемост на акцията, могат да вземат участие в обновената категория " Ефективност в медиите ".

Всяка обособена поръчка би трябвало да е съобразена с особеностите на съответната категория, в която взе участие. Заявки, участващи в категория „ Устойчив триумф “, да вземем за пример, се подават на специфична бланка.

Заявка за една акция може бъде подадена най-вече в една категория от раздел „ Секторни категории “ и в една категория от раздел „ Специални категории “ от регламента на състезанието.

Всички категории на Effie Awards България 2023, техните дефиниции, разпоредбите за присъединяване, и насоки за подаване на сполучливи поръчки са оповестени на уеб страницата на състезанието -.

Комуникационни организации и рекламодатели могат да подадат поръчки в три периода, със съответната такса.

Първият период за подаване на поръчки изтича на 18 септември. До 28 септември ще се одобряват поръчки с такса във втори период.

Крайният период за присъединяване е 10 октомври, надлежно с най-високи такси за присъединяване.

Агенции-членове на БАКА могат да се възползват от специфични цени при присъединяване. Всички поръчки, подадени за присъединяване в категория " Нестопански бранш ", получават 50% понижение от таксата в съответния период.

Повече информация за изискванията и таксите за присъединяване са оповестени в.

При присъединяване допълнително от една категория се подава обособена поръчка за всяка категория и се заплаща такса за всяка подадена поръчка.

Кандидатурите ще бъдат оценени през октомври и ноември, а спечелилите ще бъдат оповестени по време на публична церемония гала, която ще се състои в края на месец ноември.

Effie е интернационално одобрен стандарт за сполучливо комуникиран бранд. Повече от 50 години премиите се радват на самопризнание по едно и също време измежду рекламодатели и рекламни организации. Като световен знак на сполучлива маркетингова връзка, Effie концентрира вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвиква диалог сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама.

Днес Effie чества успеваемостта си в международен мащаб с над 55 стратегии, обхващащи над 125 пазара.

В България състезанието се организира от 2007 година насам. Организатор от този момент е Българската асоциация на информационните организации и се организира.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР