Ефективно наказание лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца

...
Ефективно наказание лишаване от свобода“ за срок от 6 месеца
Коментари Харесай

6 месеца затвор и глоба за наркодилър от Варна

Ефективно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца при общ режим ще търпи 27-годишният М.Д. от Варна. Той ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 2500 лв., оповестиха за Moreto.net от Апелативна прокуратура Варна.

Мъжът бил предаден на съд от Окръжната прокуратура в града за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс. На 25 юли 2019 година той бил арестуван от органите на реда при договорка с наркотични субстанции, като в него била открита и конфискувана кутийка, съдържаща 0,21 грама метамфетамин, готови по поръчка на клиент.

Направените по делото разходи в размер на 459,99 лв. също би трябвало да бъдат заплатени от обвинения.

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.

Тъй като закононарушението по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс е осъществено в изпитателен период на предишно наказание за кражба, за която М.Д. бил приет за отговорен и наказан, Окръжният съд във Варна привежда в осъществяване отсроченото с три години изпитателен период дейно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 месеца. Това правосъдно решение предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд в период от 15 дни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР