Ефективен инструмент с технологии за машинно обучениеGigapixel AI се справя

...
Ефективен инструмент с технологии за машинно обучениеGigapixel AI се справя
Коментари Харесай

Gigapixel AI – увеличава снимки без загуба на качество

Ефективен инструмент с технологии за машинно образование

Gigapixel AI се оправя с нелеката задача да усили обещано изображение, като резервира качеството
(екранна фотография: TechNews.bg)

Gigapixel AI е софтуерен инструмент, благодарение на който можете да получите най-хубавото качество на обещано изображение откакто го увеличите . С пециална технология за машинно образование обезпечава точност и покачва качеството на фотосите до най-високите стандарти.

Повечето стратегии за мащабиране оферират леко модифицирана версия на изображенията, като поправят техният контрастност и остротата им. Някои от най-известните графични редактори употребяват усъвършенствани техники за възстановяване на картината, прилагайки разнообразни, функционалности като да вземем за пример редактиране на следи от размазване и други

Gigapixel AI се оправя с нелеката задача да усили обещано изображение, като резервира качеството. Инструментът е в действителност ефикасен, спрямо други сходни решения на пазара. Той съумява да увеличи качеството на фотосите даже при огромни нараствания. Някои от опциите на Gigapixel AI са свързани с технологии за машинно образование.

Gigapixel AI демонстрира висока успеваемост при мащабиране и възстановяване на фотоси
(източник: Gigapixel AI)

Така да вземем за пример, нова функционалност, наречена Refinement Face, употребява машинно образование и различаване на изображения, с цел да реализира в действителност положителни резултати от увеличени портрети и лицеви фотоси.

Системата с принадлежности е добре подредена и потребителският интерфейс наподобява съвременен и минималистичен. Gigapixel AI няма да се окаже комплицирана стратегия за множеството хора. Използването ѝ е елементарно, просто и прелестно.

Можете да отворите няколко фотоси и да изберете тези, към които желаете да приложите модификациите. Командите в десния панел са елементарни и адаптивни: варианти за мащаб, контролиране на ширината и височината, угнетяване на шума, контролиране на размазването и така нататък

Gigapixel AI употребява напреднали технологии за машинно образование
(източник: Gigapixel AI)

Gigapixel AI е първокласен инструмент. Той е добре планиран, ефикасен и елементарен за потребление даже от начинаещи консуматори. Това е платена стратегия, само че в последна сметка си коства цената, поради напредналите благоприятни условия и успеваемостта.

Даунлоуд: Gigapixel AI
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР