Ефектът на скандалите и разкритията от последните седмици води до

...
Ефектът на скандалите и разкритията от последните седмици води до
Коментари Харесай

Скандалите с имотите изравниха позициите на БСП и ГЕРБ за изборите, твърди "Галъп"

Ефектът на свадите и разкритията от последните седмици води до разколебаване на електората на ГЕРБ. Това на процедура изравнява позициите на Българска социалистическа партия и ГЕРБ и дава даже моментна по-изгодна позиция за левицата. Движение за права и свободи остава константа, а в патриотичното пространство изпъква Вътрешна македонска революционна организация.

Това демонстрират резултатите от провежданото всеки месец без значение националнопредставително проучване лице в лице на " Галъп интернешънъл ", оповестява организацията. Изследването е извършено сред 5 и 11 април измежду 1015 пълнолетни българи в цялата страна.

Сред тези, които декларират, че ще гласоподават сигурно, 32.1% настояват, че ще гласоподават за Българска социалистическа партия, 31% - за ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, а 11,1% - за Движение за права и свободи.

Заявяващите, че ще гласоподават сигурно, са 34% от всички, по-скоро ще гласоподават 28%; по-скоро няма да гласоподават – 12%; сигурно няма да гласоподават – 18%, а 8% не знаят или не могат да отговорят.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (238)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР