Ефектът, който Bird Box предизвика, беше доста впечатляващ. Филмът със

...
Ефектът, който Bird Box предизвика, беше доста впечатляващ. Филмът със
Коментари Харесай

Кутия за птици ще има продължение

Ефектът, който Bird Box провокира, беше много впечатляващ. Филмът със Сандра Бълок сложи връх по гледаемост за Netflix, което е от позитивната страна на нещата. От отрицателната стоят стотиците клипчета на хора, които се впускат в предизвикателство, въодушевено от кино лентата.
 Bird Box Challenge, обществените мрежи и за какво да не пробваме и ние
Всички са луди по Bird Box Challenge

Но какво желае да ни каже Netflix по въпроса

Както знаем, а в случай че не, то към този момент ще знаем, че филмът е основан на книгата на Джош Малерман - " Кутия за птици " , която излезе през 2014 година В нея се споделя за апокалипсис, който сполетява Земята. Появява се мистериозна мощ, която кара хората, които я видят, да се самоубият.

Публикация, споделена от Sinema Kulübü (@cinemastik) на Мар 22, 2019 в 2:30 PDT

" Имунизирани " от нея се оказват единствено тези с психологични проблеми. Те не си лишават живота, само че пък се твърдят, че хората, които се пробват да не поглеждат към мистериозната мощ, ще го създадат.

Публикация, споделена от Inrocknesia (@inrocknesia) на Мар 21, 2019 в 5:14 PDT

Книгата не пожъна някакъв необикновен триумф, когато беше пусната, само че резултатът на кино лентата си сподели думата и Джош Малерман разгласи, че работи върху продължение на " Кутия за птици ". Книгата ще се споделя Malorie и ще се концентрира върху основната героиня Малори , която във кино лентата на Netflix беше изиграна от Сандра Бълок.
 Bird Box, Netflix и за какво стрийминг платформата ще отстрани сцена от кино лентата
Защо Netflix ще изтрият сцена от Bird Box

Редно ли е фрагменти от същински нещастия да бъдат включвани във филми

Действието ще се развива към осем години след събитията от първата книга, а се чака Malorie да бъде пусната в продажба на 10 октомври в Съединени американски щати, написа COMICBOOK.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР