Efbet официално предложи финансова помощ на Левски. Това става ясно

...
Efbet официално предложи финансова помощ на Левски. Това става ясно
Коментари Харесай

Официално: Букмейкър иска да дава милиони на Левски, но при нов собственик на клуба

" Efbet " публично предложи финансова помощ на Левски. Това излиза наяве от известие, поместесно в уеб страницата на клуба. Букмейкърът се ангажира да дава по 8.5 млн. на година, само че желае промяна на собствеността на клуба.

Ето какво пишат " сините ":

На 11.02.2020 година в деловодството на " ПФК Левски " беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с изискване за прекачване на собствеността на тима. В писмото не се показва на кого следва да бъде трансферирана собствеността, само че е посочена сума под формата на спонсорство при вероятно осъществяване на изискването.
 Преди Левски - ЦСКА: Предимството на
Преди Левски - ЦСКА: Предимството на " сините " е осезателно

На " Герена " имат по-добри реализатори във всички линии

За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, защото то визира както тима, по този начин и всички почитатели. Така поставеното изискване е напълно в компетенциите на мажоритарния притежател на клуба.

" ПФК Левски " интензивно търси решение за гарантиране на финансовата си непоклатимост и оценяваме всяко действително предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на тима ".
 Снимка 466414
Източник:

Публикуваме писмото на " Efbet " без редакторска интервенция:

" Уважаеми Господин Колев,

С сегашното, публично желаеме да Ви уведомим, че Efbet е подготвен още веднъж да оказва помощ и да бъде общоприет спонсор на ПФК Левски. Както Ви е известно, ние правихме това с почитание и наслаждение в продължение на няколко години, преди да бъдем заменени наложително след идването на Георги Попов като притежател на клуба. Efbet е потвърдила, че отдавна се пробва да оказва помощ на футбола и на целия български спорт.

Изпращаме актуалното писмо до Вас, с цел да Ви уведоми, че Efbet е подготвен още веднъж да бъде общоприет спонсор на многоуважавания от нас и ръководя от Върховен административен съд ПФК Левски (София), който е знак на българския футбол и родния спорт.

При състояние, че от Ваша страна е налице единодушие Efbet още веднъж да стане общоприет спонсор на клуба, от наша страна имаме подготвеност да вложим средства в размер на 8,5 милиона лв. (с ДДС) на година, само че при положение, че има смяна в собствеността на клуба и последният има потребност от нов общоприет спонсор.

Желаем да Ви уведомим, че в наше лице постоянно можете да намерите един правилен и професионален сътрудник

С почитание: Митко Тодоров ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР