Едвин Джеси от ЦСКА бе наказан за 1 мач от

...
Едвин Джеси от ЦСКА бе наказан за 1 мач от
Коментари Харесай

Наказаха Джеси за 1 мач, БФС не чу расистки обиди към него

Едвин Джеси от ЦСКА бе осъден за 1 мач от Дисциплинарната комисия на БФС за аления си картон, който получи във безконечното дерби. Същата глоба бе наложена и на съотборника му Божидар Чорбаджийски за насъбрани 5 жълти картона. По същата причина идващия мач на своя отбор против " Славия " ще пропусне и капитанът на " Левски " Иван Горанов.

Вечните противници бяха орусани и с най-разнообразни санкции. ЦСКА ще би трябвало да заплати за нерегламентирано потребление на факли и димки, както и за хвърлени бомбички общо 10 300 лв., а също ще би трябвало да заплати и вредите, нанесени от неговите последователи на националния стадион " Васил Левски ". " Левски " пък е глобен общо 5000 лв. за прегрешения на почитателите му.

В известието на ДК обаче няма и ред да е взето отношение по расистките обиди на почитатели на " Левски ", от които се оплака Джеси в обществените мрежи.

Съдията на мач " Ботев " (Вр) - " Славия " (1:3) Петър Кирилов обаче се оплака, че е бил обиждан от представители на домакините и врачани бяха одрусани с 8000 лв. санкция. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР