Едва за няколко дни скандалът с участието на световния номер

...
Едва за няколко дни скандалът с участието на световния номер
Коментари Харесай

За социалните мрежи Новак Джокович стана NoVax DjoCovid

Едва за няколко дни абсурдът с присъединяване на международния номер едно Новак Джокович на Откритото състезание на Австралия стартира да придобива непредвидени размери. В обществените мрежи ясно се вижда, че даже тук-там шегите към този момент отстъпват и на тяхно място се появява на най-обикновен спор " за " и " срещу " имунизацията против ковид. Това беше подхранено в допълнение от родителите на сръбския тенисист, които направиха характерни изказвания около неговата спорна популярност на герой против науката.

Ако въпреки всичко за момент оставим настрани здравните проблеми, то транспортните такива за тенисистът още не са завършили. Не са инцидентни и появилите се незабавно съпоставения сред сръбския състезател и героя на Том Ханкс във кино лентата " Терминалът ". В лентата точно той се оказва затворен на летището в Ню Йорк, а повода е проблем с визата.

Brilliant #Djokovic pic.twitter.com/lSZK0z4OhN— Chandra R. Srikanth (@chandrarsrikant) January 6, 2022

Появиха се и възможни догатки по отношение на това по какъв начин Джокович е бил посрещнат от локалните на летището в Мелбърн:

Footage emerges of Novak Djokovic arriving at Melbourne airport. pic.twitter.com/IOpTHcwxTL
— Russell Taylor (@RussTayles) January 6, 2022

Популярност закупи и едно характерно предложение от страна на една от нискотарифните компании за осъществяване на полети. Дилемата " във Австралия " или " отвън Австралия " в меме наподобява по този начин:

Unlucky @DjokerNole Flight home? pic.twitter.com/D8mpNq4jEB
— Ryanair (@Ryanair) January 5, 2022

Както по принцип тематиката с имунизацията против ковид провокира полярни реакции и публично разделяне, то и по случая с Новак Джокович не липсват и отзиви в негова поддръжка. За някои той на процедура към този момент е тип нов лидер в придвижването на антиваксърите:

Soutiens Djokovic ❤️ pic.twitter.com/ojAjNRQM63
— Carter john (@Carterj37919661) January 6, 2022

 

А при други от толкоз подигравка даже не се схваща изцяло по какъв начин възприемат обстановката:

Meanwhile in Australia
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР