Едва вчера, 23 юни, обърнахме внимание на новината, че първата

...
Едва вчера, 23 юни, обърнахме внимание на новината, че първата
Коментари Харесай

Сатаната се спаси за пореден път

Едва през вчерашния ден, 23 юни, обърнахме внимание на новината, че първата половина от петия сезон на " Луцифер " към този момент има своята премиерна дата. Разбрахме и някои дребни елементи към него.

Ето по кое време " Луцифер " се завръща

Последният сезон на сериала е все по-близо

Днес разбираме, че мотивите за наслада надалеч не са свършили.

В началото на годината дочухме, че има късмет Netflix да размислят и петият сезон, който беше разгласен като финален, да не е подобен, а да има най-малко още един.

Е, имаме отлични вести за почитателите, за какво стрийминг платформата е решила да продължи сериала с още един сезон. Наистина, без подбив!

the devil made us do it. #lucifer will return for a sixth and final season. like, FINAL final. pic.twitter.com/o27z6ToMaV
— Lucifer (@LuciferNetflix) June 23, 2020
Това излиза наяве от формалните профили на сериала в обществените мрежи. Този път обаче се чака шести сезон да е финален, но в действителност финален. Не е ясно по кое време да го чакаме, само че поради пандемията надали може да бъде дадена някаква дата.

С " Луцифер " може и да не е свършено

Оптимистични информации доближават до ушите ни

Доста време има сигурно, само че пък пети сезон е все по-близо, а той крие много изненади. Ще би трябвало да забележим Бог (Денис Хайсберт) за първи път, а един от епизодите ще бъде в духа на мюзикъл.

Когато Бог е негър

Петият сезон на " Луцифер " несъмнено ще ни изненада
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР