Едва прескочилата трапа след опита си за самоубийство бивша национална

...
Едва прескочилата трапа след опита си за самоубийство бивша национална
Коментари Харесай

Цвети Стоянова зарибява момичета за менте пластични операции! Ето какви са оплакванията

Едва прескочилата трапа след опита си за самоубийство някогашна национална гимнастичка Цвети Стоянова зарибява в обществените мрежи девойки с менте предложения за разкрасителни процедури, оплакаха се потърпевши, научи HotArena.

Красавицата, която се вманиачи по пластичната хирургия след трагичния случай и два пъти наду гърдите си, се трансформира в рекламно лице на клиника за естетични интервенции.

Тя всекидневно комуникира с десетки млади девойки, като ги зарибява най-малко да си създадат дерматологични проби и да прегледат офертите за разкрасяване против „ скромната “ сума от 50 лв. на посещаване, писа „ Таблоид “.

 

„ Преди 3 месеца отидох на проби за вид кожа, взеха ми три проби по 30 лв. вся      ка с обещанието, че ще имам резултати до две седмици. До момента – нищо “, оплака се потребителка, ужилена от Цвети и работодателите й.

Жената твърди, че десетки пъти се е обаждала по телефона и даже е ходила на крайници в клиниката, само че всякога й се оправдавали или с липса на реактиви за проучванията, или с неявяване на хора от лабораторията заради разнообразни аргументи.

Измамената няма желание да си търси правата в съда, само че желае да направи обществено притежание шашмата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР