Едва преди малко повече от месец Милянкова роди втората им

...
Едва преди малко повече от месец Милянкова роди втората им
Коментари Харесай

Честито! Наи-Многодетната Бг Манекенка Се Ожени!

Едва доскоро повече от месец Милянкова роди втората им обща щерка – Лилия. Никола и Ирена имат и по-голяма щерка – Виктория, която е на две годинки. Манекенката има и четири деца от предходния си брак с Росен Чолов – Чолата. Новият мъж на манекенката пък има две огромни деца от предходната си връзка.

Милянкова и Чолата се разделиха след ареста му през 2012-та година, когато той влезе в пандиза по обвиняване за сводничество и скланяне към проституция.

Сега манекенката, която стана известна с ролята си на Съни в сериала „ Под прикритие “ по Българска национална телевизия, е щастлива с новия си мъж. Подробности за щастливото събитие обаче не се разкриват.

Ирена заяви, че към този момент е госпожа Чолакова като смени семейството си в обществената мрежа. И единствено за минути получи хиляди честитки. Феновете и приятелите на манекенката й пожелават доста обич, благополучие и „ красиви “ връзки. Дълъг и благополучен фамилен живот, като и да са все по този начин сплотени и „ заразяващи с силата си “, са друга част от благите пожелания по случай хубавото събитие.

Ирена Милянкова се омъжи за Никола Чолаков сн. Facebook

„ Любовта е танц прелестен, птица, която би трябвало да лети. Тя може един път да ни допре, само че постоянно да продължи. Желая ви, да танцувате постоянно този танц на любовта… Заедно… “, гласи едно от поетичните пожелания към новото семейство под поста на Милянкова. Част от феновете на госпожа Чолакова и брачният партньор й им пожелават и най-малко още 2-3 деца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР