Едва от втори опит парламентът събра кворум, за да започне

...
Едва от втори опит парламентът събра кворум, за да започне
Коментари Харесай

Депутатите от Воля подсигуриха кворума в парламента

Едва от втори опит Народното събрание събра кворум, с цел да стартира петъчното пленарно съвещание. Регистрираха се 125 народни представители - от ГЕРБ, "Обединени патриоти " и "Воля ", при 121 нужни.

Това се случи ден откакто водачът на "Воля " Веселин Марешки разгласи, че напуща Народното събрание без претекстове, единствено с цел да се отметне след това.

По-рано в телевизионно изявление Марешки още веднъж удостовери, че последното решение за излизане или оставане в Народното събрание ще бъде взето след съвещания с ГЕРБ. "Ние от "Воля " сме единствените, които не лъжем и си съблюдаваме обещанията ", съобщи Марешки.

Той още веднъж откри мотив да скочи против "Обединени патриоти ". Според аптечния необут в обществото към момента се насажда чувството, че политическите брокери от дребния съдружен сътрудник са следващите измамници, настанили се във властта. В последните няколко месеца ни занимавали със сапунения сериал кой ще им води евролистата.

Марешки предложи на ГЕРБ да "светне синята лампичка " на сътрудниците си във властта. "Основният въпрос, който вълнува жителите, е не дали някой се записва или не се записва, а какви закони приема и дали усъвършенства живота на хората. Ние не сме политически комарджии, с цел да залагаме всичко на една карта, както прави дребният съдружен сътрудник. Предстоят ни диалози с огромния съдружен сътрудник, на който хората са дали доверието си да ръководи ", сподели още водачът на "Воля ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР