Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган

...
Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Бременната Меган Маркъл и правилата, които трябва да спазва

Едва от няколко дни знаем, че принц Хари и Меган Маркъл чакат бебе, а към този момент се появи всевъзможна информация към бъдещото щастливо събитие. Когато приказваме за членове на кралския двор, няма по какъв начин да не споменем и съответни правила и рекомендации, по които трябват да се водят.
Бременността, като един специфичен интервал от живота на дамата, идва със своите ограничавания. В случая на Меган (и на Кейт, и на други херцогини, принцеси и т.н.), те идват освен от лекарите, само че и от кралските обичаи и традиции.
Дрехите
Облеклото си е предизвикателство пред всяка бременна. Още повече, в случай че би трябвало да съблюдава правилото, че не трябва да демонстрира съвсем никаква плът. И в този момент облеклата на Меган са стилни и в синхрон с благоприличието, само че несъмнено ще не помни и за огромните плещи в идващите месеци. Промяната към този момент е забележима.
Гаденето
Да, множеството бременни страдат от утринно неразположение. Но като си херцогиня, то не е единствено твой проблем, а на целия свят. Неведнъж чухме за Кейт Мидълтън при последната й сложна бременност, че няма да участва някъде поради утринно гадене. Надяваме се Меган да изкара идващите месеци по-леко. Ако ли не, всички ще й съчувстваме.
Обувките
Основното кралско предписание тук е пръстите на краката да не са на показ, колкото и да е горещо на открито. Вече видяхме Меган да заменя токчетата с комфортни, ниски обувки. За страдание, няма да има този шанс всякога и ще й се постанова да бъде с не изключително комфортни модели, когато краката й са отекли.
Полът
В последно време е доста съвременно разкриването на пола на бебето да се трансформира в същински празник. Но принц Хари и Меган Маркъл няма да могат да споделят тази вест на висок глас до самото раждане.
Бебешката стая
Надали херцогът и херцогинята на Съсекс ще оставят подготовката на дома си за новия му жител за последния миг, написа Lifestyle.bg. Но преди раждането могат да избират за детската стая единствено неутрални тонове, които по никакъв метод не разкриват пола на бебето.
Бебешко празненство
Още една съвременна небивалица, от която Меган, в случай че към момента беше просто актриса, евентуално щеше да се възползва. Baby shower празненства се вършат малко преди раждането, а концепцията е да се съберат приятелки на родилката, които носят дарове за бебето.
Според кралския етикет, това е демонстрация на неприятен усет, само че няма безапелационна възбрана за тях. Сигурни сме, че бъдещият правоприемник няма да остане без задоволително играчки така и така празненство, написа Reader's Digest.
Съобщаване на раждането
Не сме си и помислили, че Меган ще разгласи в Twitter, че е родила. Най-малкото, тъй като към този момент няма профили в обществените мрежи. Щастливата вест се оповестява първо на кралицата, а по-късно глашатаят на Бъкингамския замък тържествено афишира раждането на новия кралски правоприемник.
Одеялото за изписването
Често то попада в листата с дарове, които приятелките на родилката й подаряват. Но Меган няма потребност от сходен подарък, тъй като от един век насам този аксесоар за кралските бебета се прави по поръчка единствено от една компания - G.H. Hurt & Son.
Първата фотография на бебето
Новият кралски правоприемник е роден преди броени часове, повит и подготвен да бъде показан на света. Снимката от изписването на принц Луис пред няколко месеца провокира вълна от мнения по какъв начин е допустимо Кейт Мидълтън да наподобява толкоз добре половин ден откакто е родила.
Е, Меган би трябвало да се готви за същото, тъй като появяването пред десетките фотографи на стълбите на родилното е една от кралските обичаи, която няма по какъв начин да бъде нарушена. А Маркъл едва ли ще се разреши да наподобява по-зле от Кейт.
Имената
По традиция, кралските наследници имат най-малко три имена. То едно не е елементарно да се измисли, пък три напълно. Но, такива са разпоредбите.
Детегледачките
Не сме си и помисляли, че Меган ще би трябвало да се оправя сама с грижите за новороденото. На тяхно непрекъснато разположение ще бъдат две детегледачки, подготвени да я анулират във всеки миг, с цел да може да си почине. Е, завидяхме й.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР