Едва няколко часа са минали, откакто Меган и Хари си

...
Едва няколко часа са минали, откакто Меган и Хари си
Коментари Харесай

Първи скандал за сватбата на Меган и Хари, обвиниха бившата актриса в...

Едва няколко часа са минали, откогато Меган и Хари си споделиха заветното " Да " и свадите не закъсняха. Бившата актриса бе упрекната в плагиатство и то за избора ѝ на сватбена рокля, написа " Дейли мейл ".

Журналистката Алисън Лангдън счита, че Меган е изкопирала тоалета на принцеса Мари при сватбата и с принц Фредерик през 2004.



Припомняме, че актрисата бе с чисто бяла рокля и с хубав воал и тиара на главата. Дължината на шлейфа е по-малък от този на херцогиня Кейт поради йерархията във Англия. Дрехата е дело на Клеър Уейт Келър, английската дизайнерка, работеща за френската фешън къща " Живанши ".

Приликата със сватбената рокля на принцеса Мери обаче поражда някои обвинявания.
" Това беше принцеса Мери. Първата ми мисъл беше, че сме виждали роклята преди. Не мисля, че ще сложи сватбени трендове ", разяснява още журналистката.

Нестандартният метод, по който Лейди Ди участва на сватбата на Меган и Хари (СНИМКИ)



Принцеса Мери облича сходна рокля, само че от слонова кост за сватбата си с принц Фредерик в Копенхаген. Тя е на датския фешън дизайнер Уфф Франк.
" Мисля, че е направила копие на принцеса Мери. Изглеждаше зашеметяващо, само че отиде с чисто бяло. Мнозина смятаха, че може да избере слонова кост, защото това не беше първата й женитба ", добавя Алисън.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР