Едва няколко часа ни делят от премиерата на първи епизод

...
Едва няколко часа ни делят от премиерата на първи епизод
Коментари Харесай

Въпросите около Game of Thrones 8, които вълнуват всички

Едва няколко часа ни разделят от премиерата на първи епизод на Game of Thrones 8 . Няма да се спи и това е несъмнено, тъй като чакахме повече от 12 месеца, с цел да забележим по какъв начин ще приключи един от обичаните ни сериали.
 Game of Thrones 8 и забавни обстоятелства към сериала
Game of Thrones 8 и забавни обстоятелства към сериала

Защото самообладание не ни остана

Преди началото на последния сезон обаче има доста въпроси, които изтезават почитателите. Entertainment Weekly пък са се спрели на три от тях. Ето и някои от нещата, които сигурно желаеме да си разбираем.

Докъде се простират качествата на Бран Старк

Знаем, че ориста на героите от Game of Thrones не е по никакъв начин лека. Бран не прави изключение в това отношение, напряко се чудим по какъв начин още е жив. През последните два сезона обаче той пропътува доста километри и научи доста неща. Част от тях е и способността му да се връща в предишното, което, както знаем, го трансформира в Триоката гарга.

Публикация, споделена от Game of Thrones (@gameofthronescanada) на Апр 12, 2019 в 6:33 PDT

Той обаче може да употребява качествата си, с цел да се всели и в телата на животни (че даже и хора, или най-малко Ходор), с цел да ги управлява. Тук поражда и най-големият въпрос, на който несъмнено нямаме самообладание да получим отговор: Може ли Бран да управлява змей? Защото сходна дарба може да се окаже и козът, който да донесе успеха над Нощния крал.

Кой е законният правоприемник на Железния престол

Тук е мътна и кървава, тъй като съвсем всеки си мисли, че има право (при това законно) да ръководи Вестерос. В момента на Железния престол седи Церсей, а бебето, което би трябвало да роди, в случай че въобще е бременна, несъмнено ще може да претендира за трона.

Публикация, споделена от на Апр 12, 2019 в 2:54 PDT

Денерис Таргариен обаче мина през какво ли не, с цел да се измъкне жива от Есос и да дойде във Вестерос. И всичко това - тъй като счита, че тя е същинската кралица, която би трябвало да ръководи. Няма спор, само че откакто разбрахме, че Джон Сноу не е никакъв Джон Сноу, а същинското му име е Егон Таргариен, то и той може да има искания към Железния престол.
 Game of Thrones, Гугъл Trends и кои са най-търсените герои от сериала
Кои са най-търсените герои от Game of Thrones в интернет

Защото Гугъл знае всичко

Какво ще се случи сред Джон Сноу и Дeнерис Таргариен

Джон и Дани несъмнено са доста симпатична двойка и надали има почитател на сериала, който да не се е зарадвал на последната сцена с тяхно присъединяване в седми сезон. Знаем, че двамата са се запътили към Зимен било, а от филмовите откъси разбираме, че и ще дойдат наред.

Публикация, споделена от Metro Goldstar Cineplex (@metro.cineplex) на Апр 10, 2019 в 8:11 PDT
f
Това значи, че или Бран, или Сам, които знаят истината за родословието на Джон, най-вероятно ще му кажат, че майката на драконите му е родственик. Интересното е дали това въобще ще се случи и, в случай че да - какви ще бъдат последствията.

Ще получи ли Брон своя палат

Този въпрос е от нас, тъй като Брон е един от най-симпатичните герои, а това, че не се стопира пред нищо, го прави още по-готин. Знаем, че неговата най-голяма фантазия е да получи палат, където да живее, както и да прави каквото Брон си прави по принцип.

Публикация, споделена от на Апр 5, 2019 в 3:09 PDT

Джейми Ланистър му даде заричане, че ще извърши това негово предпочитание, което е обнадеждаващо.
 Game of Thrones, HBO, For The Throne и какъв специфичен албум се готви за последния сезон
Специален албум за Game of Thrones 8

For The Throne ще укрепи драматизма

Предвид задаващата се унищожителна война обаче, изобщо не е ясно дали Брон ще получи палат, също както не се знае дали въобще ще останат живи хора. Все отново, ние стискаме палци това да се случи. Думата в този момент имат от HBO.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР