Едва на 35 години българката Томислава Савчева-Петров изживява американската мечта.

...
Едва на 35 години българката Томислава Савчева-Петров изживява американската мечта.
Коментари Харесай

35-годишна българка участва в сделка за 71 милиарда долара.

Едва на 35 години българката Томислава Савчева-Петров изживява американската фантазия. Тя работи в правния отдел на филмовата компания “Дисни ” в Лос Анджелис, като шанс има освен в професионален проект, само че и в фамилен - от 5 години е омъжена за Антоан, който среща на един от най-хубавите християнски празници - Гергьовден, оповестява " 24 часа ". Двамата имат и 2 дъщерички - Пресияна Луси, която е на 4 година, и Вилиана Никол, която е на 3 г. 

Савчева е родена в София в фамилията на хирург и химичка. “Татко ми имаше огромно предпочитание да бъде завещан в медицината, само че и аз, и брат ми, който е арбитър в Софийския областен съд, поехме своя път в областта на правото ”, споделя тя. Завършва Първа британска езикова гимназия в София и Немската гимназия като частна ученичка. Избира да учи европеистика с профил право в СУ “Св. Климент Охридски ”, като редом приключва и втора компетентност - интернационалните връзки.

Продължението на публикацията прочетете ТУК!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР