Едва на 32 години е младата и красива Луиза Григорова,

...
Едва на 32 години е младата и красива Луиза Григорова,
Коментари Харесай

Не, това не може да е Луиза Григорова: Неузнаваема и рязко състарена!

Едва на 32 години е младата и красива Луиза Григорова, по мъж към този момент Луиза Макариев. Възраст прекомерно нежна, с цел да се покаже във типа, в който го направи нощес и безусловно втрещи потребителите в нета. Защото на фотото, което тя персонално постна в мрежите, се вижда момиче, което е всичко друго, само че не и Луиза, която познаваме.



Лицето на актрисата е в непосредствен проект и по него ясно се виждат признаци на внезапно състаряване. Под очите й е ужасно - тъмни кръгове, торбички, бръчки. Отделно от това цялото й лице е някак изпито и наподобява посивяло и изтощено, а това се дължи и на общата уязвимост на физиката й - тя става все по-кльощава, макар че от дълго време към този момент е раждала жена.

Мнозина от почитателите й се тормозиха съществено за нея като главните догатки в нета са две. Според хората или Луиза Григорова и нейния фаворит Мартин Макариев имат търкания в брака, или тя просто е не запомнила да се грижи за себе си.

" Такава кожа и подобен тип се получават в случай че престанеш да ползваш нужната козметика и грижи за лицето си. Те в този момент снимаха и филм, та е задоволително в случай че Луиза не е употребила обикновената слънцезащита - за нула време последствията може да станат явни и напряко злокобни ", разясняват дами, осведомени с ежедневната женска рутина.

На самата Луиза обаче очевидно въобще не й дреме, а си вее байрака с усмивка по живота.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР