Едва на 16-години щерката на Орхан Мурад може да се

...
Едва на 16-години щерката на Орхан Мурад може да се
Коментари Харесай

Гледаме Сузанита във филм с Димо Алексиев

Едва на 16-години щерката на Орхан Мурад може да се похвали с изключение на със скандална кариера в музиката и с присъединяване в интернационален филм. Наскоро Сузи завърши фотосите за "Дани. Легенда. Бог ".

В лентата на Явор Петков провокативната чалга певица си партнира с Димо Алексиев. Ролята й не е основна, само че е добра сцена, посредством която Сузито да покаже актьорските си заложби. Според бащата на изпълнителката на шлагера "Луцифер и Буда " тя несъмнено има гений.

"Сузи получи покана да взе участие във филм, тъй като е превъзходен актьор. Тя предизвика хората, тъй като е огромен гений и се превъплъщава сполучливо в разнообразни функции. Надраснала е възрастта си ", споделя наскоро Орхан Мурад. Не излиза наяве дали в престъпната драма малолетната сексбомба ще има поле за изява на голотиите си. Около името на чалгарката нормално се завъртат кавги точно поради разкрепостеното й държание и метод на живот.

Работата си към първия си филм Сузанита съумя да резервира в дълбока загадка, като единствено загатна пред почитателите си в инстаграм, че може да взе участие в нещо сходно. Оказва се, че в плана взе участие с изключение на Димо Алексиев, който изиграва основната роля, и Емил Каменов, по-известен като Емо Къртицата. Той постоянно се снима в епизодични или второстепенни функции за филми и сериали, като постоянно играе себе си - бабанка или охранител. В случая Емо е зависещ на Димо. За това признава самият татуиран мачо в профила си в инстаграм

"Скоро по кината и фестивали, страховит човек и приятелче Димо Алексиев началник ", написа Каменов под кадър от снимачния развой, за който първи той показа. "Дани. Легенда. Бог " се чака по кината през 2020 година, написа "България Днес ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР