Едва ли скоро ще чуем за турне на Дичо в

...
Едва ли скоро ще чуем за турне на Дичо в
Коментари Харесай

Дичо губи солидни хонорари заради паниката да лети със самолет

Едва ли скоро ще чуем за турне на Дичо в Съединени американски щати. Не, тъй като не го канят. Бившият вокалист на групата „ Д2 ”, който сега се изявява в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, непрестанно получава предложения за изяви оттатък Океана, както и в разнообразни краища на Европа. Уви, множеството отклонява.

Причината е, че хитовият артист има боязън от височини. И до момента в който сътрудниците му се надпреварват да изнасят концерти пред сънародниците ни зад граница, изпълнителят на „ Ледено момиче ” избира да пее на родна земя. Съгласява се и на участия отвън България, само че постоянно избира да пътува с кола. И въпреки всичко Дичо се е качвал на аероплан. Сред последните му пътешествия е до Барселона, по гледище на жена му Карина.
„ Когато тя желае, ща не ща, пътувам. Обаче когато става въпрос да вървя да изсвирвам с групата, малко не ми се върви. Не ми се лети просто. Някак си нямам комфорт в тези самолети. Явно съм доста обвързван със земята... Изобщо не ми харесва… Мога с 200 км да ме возят с кола и да не ме е боязън, само че горе просто е някакъв смут за мен ”, споделял е Дичо, който на 1 декември навърши 45 години. 

Днес той пътува непрекъснато по участия и избира да се придвижва с кола, а когато не е отвън София, заобикаля купоните. Именно, тъй като води толкоз забързан метод на живот, освен това от дълго време, артистът рядко може да бъде забелязан да купонясва с другари. Дичо избира да си стои у дома и да прекарва време с щерка си Ариел, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР