Едва ли ще има добри новини за здравето на Алексей

...
Едва ли ще има добри новини за здравето на Алексей
Коментари Харесай

Новините за здравето на Навални не са добри

Едва ли ще има положителни вести за здравето на Алексей Навални. Това съобщи Любов Собол, представена от Ройтерс. На 31 март изтърпяващият присъда в наказателна колония критик на Кремъл разгласи гладна стачка в символ на митинг против, съгласно него, отхвърли на затворническата администрация да му обезпечи съответно здравно лекуване макар острите болки в единия крайник и гърба.

Пред радио " Ехото на Москва " Любов Собол сподели, че сподвижниците на Навални се надяват да получат информация за здравословното му положение към края на деня. Съюзниците на съветския опозиционер оповестиха проекти да провеждат в сряда митинги, които се надяват да станат на най-масовите в актуалната история на страната.

Съединените американски щати заплашиха Русия, че ще има последствия за нея, в случай че Навални почине в пандиза. Съветникът по националната сигурност в Белия дом Джейк Съливан сподели, че Вашингтон е заплашил Москва с " последици ", в случай че критикът на Кремъл Навални почине в пандиза. " Уведомихме съветското държавно управление, че протичащото се с Навални в техен затвор е тяхна отговорност и интернационалната общественост ще им държи сметка ", сподели Съливан пред Си Ен Ен. Той добави, че Вашингтон разисква разнообразни възможни наказателни ограничения, само че отхвърли да ги посочва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР