Едва ли се съмнява някой, че предпазните маски и дезинфектантите

...
Едва ли се съмнява някой, че предпазните маски и дезинфектантите
Коментари Харесай

Пазаруване по време на пандемия

Едва ли се съмнява някой, че защитните маски и дезинфектантите са шлагерът на пазара през последните месеци, само че в случай че ги оставим настрани и погледнем към елементарните артикули, които се трансформират в шлагер в последно време, ще забележим някои любопитни трендове. И можем да потвърдим, че манията по тоалетната хартия отмина, тъй че тя остава отвън класацията.

Британската куриерска компания Waitrose and John Lewis подрежда топ 5 на продуктите, които хората на Острова си поръчват доста по-често от нормалното.
Текила
Консумацията на алкохол безспорно се е нараснала с оглед обстоятелството, че мнозина изгубиха достъп до обичаните си занимания и празнотата в всекидневието им ги подтиква към все по-честата приложимост на алкохол. Статистиката сочи, че за интервала 24 март - 30 април клиентите на куриерската компания са поръчвали 173% повече текила от нормалното. Странното е единствено, че не се загатва за растеж в продажбата на сол и лимони.
Оборудване за домакински фитнес
Всички спортуващи из Европа се виждат принудени да намерят опция на фитнес залите, тъй като точно те бяха измежду първите, които здравните управляващи затвориха при появяването на новия ковид. Търговците на постелки за йога, въжета за скачане, дъмбели и всевъзможен различен тип екипировка регистрират растеж в продажбите с 496% за упоменатия интервал. Не е изненада, че и видеата на разнообразни фитнес инфлуенсъри са измежду най-популярните по време на самоизолирането.
Гримове
Ако си мислите, че дамите се гримират единствено когато излизат на открито, то замислете се по кое време за последно сте видели някоя Instagram звезда без очна линия. Един от безвредните способи за контакт сред хората е връзката през обществените мрежи, без значение дали си приказваме с околните, или снимаме следващото видео с кулинарни препоръки за своите почитатели. За да са по-подготвени, хората имат потребност от обичаните си помади повече от всеки път. Това е и повода скокът на онлайн продажбите на другите артикули да варира сред 41 и 57%.
Луксозно спално долни дрехи
Различни проучвания сочат, че търговията на първокласни артикули в света се е намалила с към 60 на 100, само че не подобен е казусът със спалното долни дрехи. Несъмнено на най-голяма употреба е подложено леглото сега, защото всяка свободна минута прекарваме в него, откакто не ни е разрешено да вървим по-далеч от аптеката и магазина. Фирмата за маркетингови изследвания Mintel счита, че този май хората ще влагат към 11% повече за покупка на домашни и култивиран използва.
Ластици
Как другояче бихте могли да си извършите своята неповторима маска в домашни условия? Фактът, че персоналните защитни средства нарастнаха неимоверно, е принудил хората да помислят за други възможности. Само през април онлайн търговците са продали над 12 млн. маски във Англия, които са донесли 107,5 млн. лири доходи. Това прави приблизително по 9 лири за маска, когато за същите пари човек би могъл да си обезпечи метри ластик, а благодарение на старите и неизползвани облекла да си ушие даже по-качествен домакински артикул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР