Едва ли преди месец Кристиан Костов си е представял, че

...
Едва ли преди месец Кристиан Костов си е представял, че
Коментари Харесай

Далеч от дома, мрачни мисли и алкохол от сутринта: Кристиан Костов празнува рожден ден

Едва ли преди месец Кристиан Костов си е представял, че ще посрещне 22-ия си рожден ден в София с брат си, а не да вземем за пример в Москва с компания от другари. Но войната на Русия с Украйна принуди артиста, а и още доста руснаци да изоставен страната въпреки и краткотрайно.

 https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

 

Въпреки неосъществените проекти рожденият ден на Кристиян Костов е бил баснословен - близки хора, пролетно време и... алкохол от сутринта! С това се похвали той на стори, като описа и историята.

Виж още: Габи инатри носа на Виктор Стоянов! Пусна се със скандална визия в Instagram лайв

 https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

 

За закуска Кристиан, брат му и неговата жена са били в заведение, а когато различен клиент на заведението схванал, че артистът е рожденик, го почерпил с цяла бутилка просеко. 

Виж още: Големият боязън на Гери Стаменова - любовта от пръв взор? Моделката за болката от раздялата 

" На 22 - комплициран, само че не съм самичък! Благодаря на всички за вашите пожелания. Да чествам през днешния ден, е необичайно ", стартира той под обява в Instagram, а след това заприказва и за събитията, които са го предиздвикали да напусне Москва. " Заради всичко, което се случва в света сега, знам, че нищо друго с изключение на хората и да можеш да общуваш с тях, няма значение. Не можеш да си купиш обич и благополучие и едвам в този момент го разбирам всичко това ", приключва той. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР