Едва ли преди една година сме предполагали, че ще дойде

...
Едва ли преди една година сме предполагали, че ще дойде
Коментари Харесай

4 начина да освежим лесно интериора вкъщи

Едва ли преди една година сме предполагали, че ще пристигна време, в което ще прекарваме толкоз доста време вкъщи. Дори и тези от нас, които и преди пандемията работехме home office, обичахме да сменяме ситуацията, настанявайки се комфортно в обичаното си кафене. Сега нямаме тази опция и прекарвайки толкоз време у дома, самата аз чувствам по какъв начин дребни елементи в интериора стартират да ме нервират, а други да ми омръзват. Усещам по какъв начин всеки уикенд върша почистване на остарели неща, с цел да освободя място за нови, разбърквам дребните мебели или ходя на шопинг за нови аксесоари, с които да освежа пространството, което ме заобикаля всекидневно.

Да, точно в детайлите се крие разковничето към освежаването на интериора , тъй като зимата не е време за ремонт, а до лятото ще би трябвало да изчакаме има-няма 6 месеца. А откакто махнем коледната декорация, сигурно ще имаме потребност от нещо друго, което да ни носи уют и въодушевление. Затова взех решение да отворя каталога „ За уюта вкъщи “ на МЕТРО  и да открия малко януарско и следпразнично въодушевление и нови хрумвания. Не единствено тъй като в него има извънредно огромно многообразие от артикули, само че и цените са налични и рационални, изключително поради това, че към миналата Коледа бюджетът ми не е доста огромен. И ето с какво ще освежа бързо и елементарно дома си: 

За спалнята

Всичките ми приятелки знаят за моята фикс идея по чаршафите и признавам, че въпреки и да нямам към този момент място в дрешника си за спалните комплекти, елементарно се блазня да си избера нов. Но този път взех решение да се поглезя с топла покривка, а в каталога   видях розова, която ще се впише отлично в моята момичешка спалня, ще я направи малко по-цветна и в която ще мога да се сгушвам с чаша кафе и книга в ръка в неделните сутрини. Сигурна съм, че и вие ще откриете своето обичано нещо измежду 120 неща в раздела за спалня, с цел да се наслаждавате на сладки сънища и спокойни мигове след динамичния ден.



За банята

Дори и преди да заживеем с непрестанно изменящи се ограничения и ограничавания, обичах да си върша спонтанни СПА ритуали в моята баня. Докато поставям маска на лицето си, епилирам тялото си или просто се приписвам на един час във ваната, обичам да запаля няколко ароматни свещи, да изключа телефона си за малко и да знам, че имам това време единствено за себе си. Интериорът на самата баня пък елементарно ободрявам с нови и цветни хавлии, променям аксесоарите, в които слагам четката и пастата си за зъби, прибавям някое чердже или групирам дребните неща в елегантни кутии за предпазване и към този момент съм си харесала няколко такива неща точно от каталога.



За трапезарията

Обичам да си напомням думите, че човек се храни и с очите си, по тази причина даже и когато класифицирам масата единствено за себе си, се старая да наподобява добре, употребявайки цветни подложки, хубави чаши и чинии и несъмнено, свещи. А когато съм счупила следващата чаша за вино или паница от даден комплект, незабавно намирам опрощение да си купя нови. По този метод незабавно импортирам многообразие на масата, изключително в този момент, когато се храня напълно у дома.



За кухнята

Още едно място, на което затварянето ни накара да се върнем, да прекарваме повече време, да осъзнаем какъв брой неща ни липсват, изключително такива, които да улеснят живота ни – като цитрус преса за утринен фреш да вземем за пример, или да осъзнаем какъв брой тях са към този момент за промяна. На място в магазина  ще откриете над 2000 продукта, с които да се превърнете в същински мастър началник в кухнята, само че аз сигурно ще си взема неща от специфичната сбирка на Джейми Оливър освен тъй като тавите за печене са в страхотен кокетен цвят, само че и поради пристрастеността ми да върша десерти. И към този момент знам с какво ще изненадам приятелките си идващия път.



Издавам ви и, че до 3 февруари 2021 всяка покупка на артикули от каталога „ За уюта вкъщи “ за най-малко 5 лева може да ви донесе една от 20 награди за дома. Какво тъкмо можете да си спечелите и по какъв начин да се включите, можете да видите тук! 

С поддръжката на Metro

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР