Едва ли остана човек с относителни познания в областта на

...
Едва ли остана човек с относителни познания в областта на
Коментари Харесай

Още един претендент за ролята на Джеймс Бонд

Едва ли остана човек с относителни знания в региона на киното, който да не е схванал, че Даниел Крейг повече няма да бъде Джеймс Бонд. Последният филм с негово присъединяване като прословутия сътрудник беше " Смъртта може да изчака ".
 Арън Тейлър-Джонсън, хипотетичната среща с Барбара Броколи и това ли ще е новият Джеймс Бонд
Новият Джеймс Бонд - епизод следващ...

Арън Тейлър-Джонсън е следващото име, което се спряга за сътрудник 007

Зрителите обаче не могат да чакат и теориите за това кой ще е артистът, който ще влезе в ролята на Бонд, се множат. За известно време Хенри Кавил и Том Харди бяха измежду най-спряганите имена. След това се заприказва за Арън Тейлър-Джонсън, а съгласно анкетите най-вече хора избират за ролята Джеймс Нортън.

Но не щеш ли се снабдявам с още един кандидат. При това изключително подобаващ по нашето непретенциозно мнение. Ричард Мадън разгласява любопитно видео в профила си в Instagram. Същото се появи и на профила на Стенли Тучи, сътрудника му от новия сериал на Amazon Prime - Citadel.

В него виждаме Тучи и Мадън на маса в ресторант да подвигат тостове с коктейли. До тук нищо изключително, като изключим обстоятелството, че коктейлът е мартини с лимон - обичаната напитка на Джеймс Бонд.

Много от почитателите на Ричард Мадън незабавно заподозряха в това подсещане, че артистът, който помним най-много като Роб Старк от Game of Thrones, е идващият сътрудник 007. Достатъчно е да забележим по какъв начин наподобява в смокинг (същински Бонд!) и да си напомним, че сходно на именития сътрудник, и Мадън е шотландец.

Най-вероятно обаче формалното оповестяване на артиста, който ще изиграе идващия Джеймс Бонд, няма да се случи по-рано от 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР