Едва ли някой обича хора, които не държат на думата

...
Едва ли някой обича хора, които не държат на думата
Коментари Харесай

На тези зодии не може да им се има доверие

Едва ли някой обича хора, които не държат на думата си и не съблюдават обещанията си. Но за жалост постоянно се оказва, че сме заобиколени от човеци, които не се държат задоволително съществено. Ето кои са " първенците " в  , които не държат на дадената дума и в никакъв случай не извършват обещаното.
Близнаци
 Как да се справите със напрежението съгласно зодията? (Част 2) Как да се справите със напрежението съгласно зодията? (Част 2)
Ето  хрумвания по какъв начин втората половина от зодиите могат да се освободят от напрежението, с помощта на астрологията.  ВЕЗНИ - ГЛЕДАЙТЕ Р...
Близнаците не могат да си показват живота си без обществени контакти. Умът им непрекъснато е зает с построяването на въздушни крепости. В действителния живот е допустимо да не помнят за обещанията си по-рано, в сравнение с очаквате. Но никога не трябва да ги обвинявате в преднамереност. Просто те обичат да живеят за момента - тук и в този момент.

Стрелец
Стрелците дотам обичат спонтанността, че са подготвени на всичко, с цел да изживеят мига. Те с лекост ще ви обещаят, че още на следващия ден ще създадат обещано нещо. Но по-късно ще измислят куп оправдания, с цел да не изпълнят обещанието си.
Представителите на тази зодия обичат да прекарват време с други хора, само че за тях планирането е просто загуба на време.
 Как да се справите със напрежението съгласно зодията? (част 1) Как да се справите със напрежението съгласно зодията? (част 1)
Всички ние сме под стрес и би трябвало да намерим метод да се оправим с него, в случай че желаеме благополучен и пълностоен живот. Понякога обаче, методит...
Козирог
Козирозите са заети с постигането на личните си цели. За тях празните диалози и кореспонденцията в мрежата са непрактични и лишени от всевъзможен смисъл. Представителите на този знак не си губят времето за провеждането на телефонни диалози или за писането на текстови известия, в случай че това не е обвързвано с никаква изгода за тях.
Самите те знаят, че в никакъв случай не извършват обещанията си. И по тази причина просто обичат да не дават обещание нищо. Така съвестта им няма да ги изтезава.
Водолей
Водолеят откровено се стреми да извърши всичките си обещания, да отговори на всички известия и да се обади на всички, на които е заречен. Но просто не помни за всичко това. Отначало той откровено съжалява и дава обещание да се поправя. Но по-късно бързо не помни за обещаното.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР