Едва ли някой може да оспори, че Анджелина Джоли е

...
Едва ли някой може да оспори, че Анджелина Джоли е
Коментари Харесай

Неочакваната промяна на Анджелина Джоли

Едва ли някой може да оспори, че Анджелина Джоли е измежду най-стилните холивудски звезди. А пристрастеността ѝ към модата си проличава освен по метода, по който самата тя се облича, а и по това, че към този момент даже има своя лична линия облекла.
 Джони Лий Милър и Анджелина Джоли - най-щурото нещо, което е правил, с цел да я впечатли
Най-щурото нещо, което някогашният на Анджелина е правил, с цел да я впечатли

Актрисата очевидно си е падала по адреналина

Atelier Jolie започва през май предходната година и от този момент е напълно предстоящо актрисата да бъде все по-заета. Всъщност тъкмо при последното си посещаване на ателието в Ню Йорк тя е била видяна с изменена визия.

Но по-различното не е в облеклото ѝ, а в прическата. Както се вижда от фрагментите, явно  отново се е върнала в тима на русокоските. Изрусената ѝ коса е оставена да се спуска свободно и права, с дължина малко под раменете.

Новата прическа на актрисата сигурно ни кара да се чувстваме леко носталгично, защото ни припомня за визията ѝ във филми като " Луди години ", " Да изчезнеш за 60 секунди " и " Край морето ", където пък си партнира с към този момент някогашния си брачен партньор.

Всъщност точно след развода с него  е споделяла в изявленията, че се усеща като че ли е в временен интервал. А работата по основаването на Atelier Jolie ѝ е помогнало да се усеща по-добре.
 Анджелина Джоли и синът й Пакс в най-модерния суши ресторант
Анджелина Джоли в позната компания

Държи на традициите

" Мисля, че част от това беше и терапия за мен - да работя в креативно пространство с хора, на които да вярвам, и да преоткрия себе си. Надявам се да трансформира доста аспекти от живота си ", издава актрисата, представена от E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР