Едва ли има по-шумна, но и по-натъхана за победа в

...
Едва ли има по-шумна, но и по-натъхана за победа в
Коментари Харесай

Грубост ли? Виктория от "Игри на волята" се оправда: Каквото повикало, такова се обадило

Едва ли има по-шумна, само че и по-натъхана за победа в този сезон на " Игри на волята " от Виктория. Волейболистката се бори за всяка победа, а всеки неуспех, бил той и на съотборник, я разочарова същински. 

Прави усещане обаче, че от време на време Виктория има много изострен език - нещо, което се наби изключително на очи, когато проектът на Мани и Фейгин да разбият племето на Супергероите беше оголен. " Говори ", заповяда тогава Вики на фигуристката. 

Виж още: Тежко самопризнание точно на ЧРД за Мирела: " С Лефтеров към този момент не си приказваме! "

По-късно Фейгин в блиц изявление пред нас показа, че не е трябвало да разрешава на Виктория да се държи по този начин с нея и несъмнено осъди държанието ѝ. 

Какво обаче мисли Виктория за дейностите си? Ами... нищо неприятно! " Моето държание е реципрочно на тяхното ", съобщи тя в Instagram, отговаряйки на въпроса дали съжалява, че се е държала жестоко с другите. 

Виж още: Лидия се разсъблече изцяло, само че се оправда: Не е неприятно момиче! Защо я засипаха с хейт?

Самата Виктория призна, че не поддържа никаква връзка със " Светата Троица " - Илиян, Мани и Фейгин, само че пък сподели почитание към тях. " Разбираме достойнството и достолепието по друг метод ", сбита беше тя. 

Волейболистката съобщи, че е основала някои много скъпи другарства - като това с Алекса, Елица, Ралица, даже с Куков. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР