Едва ли има по-обичан мъж на света от доскорошния капитан

...
Едва ли има по-обичан мъж на света от доскорошния капитан
Коментари Харесай

Паришева се обясни в любов на Ивелин за годишнина им

Едва ли има по-обичан мъж на света от досегашния капитан на националния тим по футбол Ивелин Попов, написа HotArena. 32-годишният футболист получи доста интимно пояснение в обич от своята половинка Елена Паришева. Певицата употребява персоналния си профил във Фейсбук, с цел да покаже на всички какъв брой обича своя сътрудник. Поводът за това бе десетата им годишнина.

" Живот в скалите - боготворя това произведение и доста други от Мария Лалева. В този ред на мисли, в случай че би трябвало да отговоря с една дума какви бяха нашите " 10 ", ще кажа ПЪТ!!! Едно пътешестване, от първата стъпка рисково и рисково, можеше да се падне от високо. Но всичките тези години катерим нашата канара. И падахме, и ставахме, и болеше, и беше радостно... от всичко по доста!!! ", написа известната поп фолк изпълнителка за връзката ѝ с Ивелин и продължава:

" Най-важно в катеренето е опората, да има кой да те " подсигури ", да ти покаже вярната " хватка ", да те спре, да те повдигне, да те държи. След 10 години нанагорнище мога да кажа, че нашият път към този момент е " оттатък скалите ". Преживяхме, надживяхме, оживяхме и доживяхме с Любов... Обичам го и благодаря на Бог, че го имам. Честита годишнина, Душа моя ", гласи любовното излияние на красивата Елена. " 10 години дружно! Всякакви други думи са непотребни! Освен най-важните! Обичам те, обичана!!! ", пък написа самият Ивелин Попов във връзка годишнината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР