Едва ли има по-обичан мъж на света от доскорошния капитан

...
Едва ли има по-обичан мъж на света от доскорошния капитан
Коментари Харесай

Елена Паришева се обясни в любов на Ивелин за 10-та им годишнина - slava.bg

Едва ли има по-обичан мъж на света от досегашния капитан на националния тим по футбол Ивелин Попов.

32-годишният футболист получи доста интимно пояснение в обич от своята половинка Елена Паришева. Певицата употребява персоналния си профил във фейсбук, с цел да покаже на всички какъв брой обича своя сътрудник. Поводът за това бе десетата им годишнина.

"Живот в скалите - боготворя това произведение и доста други от Мария Лалева. В този ред на мисли, в случай че би трябвало да отговоря с една дума какви бяха нашите "10 ", ще кажа ПЪТ!!! Едно пътешестване, от първата стъпка рисково и рисково, можеше да се падне от високо. Но всичките тези години катерим нашата канара. И падахме, и ставахме, и болеше, и беше радостно... от всичко по доста!!! ", написа известната попфолк изпълнителка за връзката й с Ивелин и продължава:

"Най-важно в катеренето е опората, да има кой да те "подсигури ", да ти покаже вярната "хватка ", да те спре, да те повдигне, да те държи. След 10 години нанагорнище мога да кажа, че нашият път към този момент е "отвъд скалите ". Преживяхме, надживяхме, оживяхме и доживяхме с Любов... Обичам го и благодаря на Бог, че го имам. Честита годишнина, Душа моя ", гласи любовното излияние на красивата Елена.

"10 години дружно! Всякакви други думи са непотребни! Освен най-важните! Обичам те, обичана!!! ", пък написа самият Ивелин Попов във връзка годишнината.

Нападателят на съветския "Ростов " и певицата имат две дечица Ивелин-младши, който е на 9 години и Емма, която се роди през 2016 година. Елена през август ще навърши 36 години. Тя е кака на Попов, който е 3 години по-малък от нея, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР