Едва ли има по-лесен и оптимален вариант да се разгледат

...
Едва ли има по-лесен и оптимален вариант да се разгледат
Коментари Харесай

Туризмът в Париж няма да е същият. Кметството забрани бусовете за забележителности

Едва ли има по-лесен и най-благоприятен вид да се прегледат именитите забележителности в Париж от туровете с рейсове.

Най-знаменитите места като Айфеловата кула, Лувъра, катедралата " Нотр Дам " се преглеждат от туристически бусове. Така туристите вършат панорамни фотоси и да продължат да се возят към идната забележителност, написа Quartz. Това е мечтаният вид, изключително за посетители на града, които нямат доста време и желаят да се срещнат с по-голямата част от културата и историята на Париж.

Десетки такива рейсове кръстосват улиците на града всеки ден. Но локалното ръководство е напът да постави завършек на този комфортен метод за разглеждане на атрактивните маста.

Пред френски медии заместител кметът на френската столица Еманюел Грегоар е оповестил проекта на кметството да забрани на тези рейсове да влизат в града.

" Не желаеме повече в града да се движат туристически рейсове, както в този момент, тъй като е царува цялостна безредица. Ще обособим паркинг места отвън Париж, с цел да може бусовете да не влизат, а да стопират там. Те повече няма да са добре пристигнали. Туристите могат да се придвижват с публичния превоз, както локалните поданици ", е декларирал Грегоар, като е предложил туристическите гидове да водят групи и да употребяват колела или да провеждат пешеходни направления с аудио устройства.

Решението е част от проекта на града да се оправи с несъразмерния напор на туристи. Развиващата се туристическа промишленост води до повишение на наемите и принуди чиновниците на Лувъра да стачкуват, което накара посетителите на френската столица да чакат с часове, с цел да си купят билет за музея.

А някои начални учебни заведения не са имали различен избор с изключение на да затворят поради дребния брой записани възпитаници. Родителите показват като съществена причина за това резултата от Airbnb, на който се дължат високите наеми.

През предишния октомври Европейският парламент се съгласи, че прекомерно развитата туристическа промишленост на някои места към този момент е сериозен проблем и по тази причина страните могат да подхващат дейности, с цел да се оправят с него.

През предходната година, Рим вкара възбрана хората да се маскират като исторически персони, с цел да притеглят туристите за фотография и на туровете с рейсове да минават през центъра. А в този момент Париж поема по стъпките на Рим.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР