Едва ли има някой, който все още да вярва, че

...
Едва ли има някой, който все още да вярва, че
Коментари Харесай

Най-голямата връзкарка в „Ергенът“ 3

Едва ли има някой, който към момента да има вяра, че в „ Ергенът “ у нас влизат инцидентни девойки. В тазгодишното издание на предаването обаче взе участие най-голямата връзкарка в неговата към момента къса, само че пък за сметка на това извънредно ярка история в страната ни. Вероятно към този момент се досещате, че става дума за Магдалена Томова, за която се носи мълвата, че ще стигне до финала на сезона. От близо две десетилетия тя гравитира към родния елит в обезверен опит и тя да блесне като звезда.

 

Кратък обзор на страниците на Маги в обществените мрежи е задоволителен, с цел да стане ясно, че тази дема не е попаднала в шоуто поради хубавите си очи и дългите си крайници. Тя има хиляди контакти в светските среди и най-вероятно точно те са й подсигурили мястото на екрана. Сред околните й приятелки са певицата Маги Джанаварова и известната от всевъзможни риалитита Евгения Джаферович.

 

Освен това в обкръжението й са Александра Богданска и артистът Джей Джей, който преди няколко години взе присъединяване в „ Като две капки вода " по Нова тв, а и е представял България на Евровизия с групировката „ Екуинокс “ дружно с Владо Михайлов и Жана Бергендорф: Близка другарка на Томова е и синоптичката Гери Малкоданска, а в профилите й в обществените мрежи има фотоси даже с Григор Димитров. Сред по-новите й фотоси има кадър с Кремена Месечкова – брачната половинка на Атанас Месечков, който е емблематична фигура в блестящия план „ Денсинг Старс ", завърнал се тази пролет в Би Ти Ви след години след години неявяване. Галка от „ Каризма “, която рядко е в България и прекарва по-голямата част от живота си в Лондон, също е измежду звездите на чиято компания се е радвала Маги.

 

На русокосата мома не са й непознати и телевизионните студиа. Тя се е щракала и в Нова тв с Гала в „ На кафе “ и в несъществуващото към този момент предаване на Би Ти Ви „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Ако е гостувала там, го помни единствено тя и евентуално някои нейни близки. Не е направила кой знае какво усещане на необятната публика. Преди това пък е работила в предаването „ Националната лотария “ на Нова тв и е записвала изявленията с Наско Сираков и братята Кубрат и Тервел Пулеви. Но хората отново не са я запомнили.

 

Важното е, че с натрупала задоволително връзки и опит в медиите, с цел да е ясно, че въобще не е влезнала в „ Ергенът инцидентно. Не е мъчно човек да реши, че е в шоуто не толкоз поради младия Алек, който е бил новородено бебе, когато тя към този момент е ходела на учебно заведение, а търси в шоуто нещо друго – най-вероятно известност.

 

Фенове на тв формата изровиха фотография още от 2015-а, на която Маги театралничи в заведение с Евгени Минчев. Зад тях се вижда продуцентът на. „ Ергенът Радослав Тушев, който с обвързван и с всички излъчени досега издания и вариации на риалитито „ Биг Брадър " по Нова тв. През същата 2015 година Евгени Минчев взе участие в едно от изданията на въпросното шоу – „ ВИП Брадър: 100% напудрен “. Въобще – Маги не може да се оплаче от липса на авторитетни и известни другари. Въпреки това обаче с години остава изцяло незнайна за необятната общност. А очевидно не й се желае да е по този начин.

 

Опитите на Томова да стане известна датират доста обратно във времето. Още през 2006 година родената във Варна мома съумява да стане Мис Варна. Амбициозната русокоска през днешния ден крие годините си, само че инспекция демонстрира, че в деня, в който е поставила короната на най-красивото момиче в морската ни столица, е била 19-годишна. Прости сметки демонстрират, че в този момент би трябвало да е на 37. Във визитката си за „ Ергенът ” Маги споделя, че е направила неверен избор, откакто е станала Мис Варна. Заблудила се била, че е срещнала верния човек, смятайки, че значимите неща в живота са „ скъпите движимости и екзотичните почивки ”. Явно тогавашното момиче си е паднало по „ чичко-паричко ”, който да го глези.

 

След разравяне на архивите и старите злословия към короната на Маги, извоювана преди 18 години, която бележи първите й опити да влезе в хайлайфа, излиза наяве,  че във Варна по това време се шушука, че купата й не е извоювана почтено, а е била купена от нейния „ спонсор ”. Твърди се, че въпросният господин е платил 7000 лв., с цел да окичат с корона главата на държанката му. Дали това е истина, няма по какъв начин да се потвърди, само че във Варна има хора, които си напомнят тези клюки на фона на настоящото присъединяване на някогашната Мис в „ Ергенът ”.

 

Във визитката й също косвено се загатва за връзка с богат мъж, който я е издържал, тъй че очевидно има нещо правилно в слуховете. Някои даже приказват за бременност и аборт, само че това няма по какъв начин да се потвърди и е изцяло допустимо да е плод на извънредно развинтено въображение на недоброжелатели и подценени в състезанието за хубост девойки. Едно обаче няма по какъв начин да се оспори – това е най-голямата връзкарка в историята на „ Ергенът " у нас. Тя има най-вече контакти на всевъзможни равнища и с всевъзможни хора спрямо всички останали девойки, влизали

в шоуто досега.

Инфо: Уикенд

Тагове: Магдалена Томова Ергенът Маги Джанаварова Евгения Джаферович Александра Богданска Жана Бергендорф Гери Малкоданска Владо Михайлов Атанас Месечков Кремена Месечкова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР