Едва ли има някой, който да не е чувал за

...
Едва ли има някой, който да не е чувал за
Коментари Харесай

Николета Лозанова: Разминах се на косъм от смъртта при раждането на дъщеря ми

Едва ли има някой, който да не е чувал за Николета Лозанова. И до през днешния ден тя е измежду най-харесваните български модели на подиума.

През годините се е трансформирала в фешън икона за хиляди девойки. Тя е богиня, която още с появяването си под прожекторите съумява да прикове вниманието на всички. 
Има всичко, за което може да мечтае една млада жена – обичан мъж, щерка, другари, роднини…

През 2006 година завоюва първо място в състезанието „ Мис Плеймейт “, проведен от списание „ Плейбой “. Именно това я изстреля в звездния хоризонт и стана рекламно лице на редица международни марки. Красила е кориците на десетки списания у нас и по света. 

Преди няколко месеца издаде биографичната си книга „ Професия икона “, чийто първи тираж се изчерпа за броени дни. 

Казва, че всяка година на рождения си ден съблюдава една традиция – да затвори очи тъкмо в среднощ и да си пожелае нещо доста персонално и съкровено. Тъй като е суеверна отхвърля да разкрие какво си е пожелавала до момента, само че акцентира, че всичко се е сбъдвало. 

Твърди, че отиващата си година е била страхотна освен в персонален, а и в длъжностен проект. Тя е от малцината, които са в действителност щастливи от живота, който имат. На първо място е обградена от доста обич, която Ники Михайлов й показва всекидневно. Освен това е доста близка с щерка си и откакто към този момент е пораснала, постоянно разискват най-различни тематики. 

Към днешна дата създава нови артикули за марката си „ NL beauty “ а тя самата е напълно погълната от фешън задължения. При все, че доста сортира марките, с които работи, графикът й е напълнен за към година напред. 

Като най-незабравим рожден ден дефинира този в Бали, когато Ники Михайлов я изумил с цялата организация, която бил направил скрито от нея. Точно в среднощ летели за Доха, а целият екипаж на самолета й поднесъл торта със запалена свещичка на нея. И двамата с обичания й видели за пръв път горяща свещ на борда на самолета. Допълва обаче, че единствено Николай си знае по какъв начин е съумял да убеди водача на самолета да я възпламенят. 

Избрала да отидат в Бали, защото желала да види онлайн всички животни, за които единствено била мечтала. Категорична е, че това е най-хубавият й рожден ден до момента и в никакъв случай няма да го не помни. По отношение на подаръците споделя, че постоянно споделя на приятелите си какво тъкмо желае, единствено Николай постоянно съумява да я изненада. Подозира, че в скоро време и щерка й ще последва образеца му, защото двамата са огромен тандем.

Определя като най-хубав и в същото време най-лош миг в живота й раждането на щерка й. твърди, че страстите, които изпитала тогава, не могат да бъдат разказани с думи. Имала доста проблематично раждане и се разминала на косъм от гибелта. Благодарна е на лекарите, съумели да спасят и двете с Никол.

Макар да твърди, че не е най-големият романтик на света, има вяра, че същинската обич съществува и е признателна на ориста, че й я е подарила. Категорична е, че без същинска половинка до себе си човек е малоценен.
 
Вярва, че ориста на всеки човек е предопределена, само че сами вършим изборите в живота си. това значи, че ненапълно я построяваме сами. Убедена е, че ориста обича смелите хора. 
След 10 години се вижда като майка на две деца и влюбена в живота си брачна половинка. Вярва, че ще има резистентен бизнес и ще продължи да се занимава с неща от сферата на хубостта и естетиката. 
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР