Едва ли има мъж, който би устоял на горещата комбинация

...
Едва ли има мъж, който би устоял на горещата комбинация
Коментари Харесай

Бела Хадид, Ирина Шейк и Деми Мур изкушават в бельото на Риана

Едва ли има мъж, който би устоял на горещата композиция от красиви и известни дами, и то не кои да е, а Деми Мур, Бела Хадид и Ирина Шейк.

Преди дни те се премениха в прелъстителното долни дрехи " Savage X Fenty " на Риана. Те и още куп известни дами участваха в представянето на новата есенна сбирка на марката на впечатляващо шоу, което се състоя преди няколко дни в Лос Анджелис.

Ирина Шейк провокира същински възторг, появявайки се в в блестящо розов дантелен корсет от транспарантен плат, комбиниран с бикини вид " бразилиана ".

Подобно на множеството звезди от шоуто Savage Х Fenty, тя носеше дълги латексови ръкавици, чорапи с жартиери под сандали на ток с връзки. Топ моделът позираше пред фон на приказна тропическа гора и неоново осветяване.

Публикация, споделена от (@irinashayk1986) на Окт 5, 2020 в 10:36 PDT

Публикация, споделена от (@irinashayk) на Окт 1, 2020 в 11:54 PDT

Гримът на Шейк включваше венчелистчета на миглите за благополучен тип, който съответстваше на нейните флорални бижута.

Малко по-рано тя порази и с още една визия, откакто се появи на подиума облечена в дантелен черен сутиен и къси панталони с блестящи пайети, а цялостната и визия допълваха обувки на висок ток и дълъг копринен халат.

Бела Хадид също сподели убийствената си фигура на подиума за Savage X Fenty. 23-годишният модел носеше композиция от разнообразни текстури в напълно черен тоалет. Нейният сутиен, долни дрехи и мини пола бяха композиция от дантела и мрежа, а визията и също допълваха латексови ръкавици, чорапогащи до бедрото и няколко огромни сребърни бижута.

на Окт 2, 2020 в 4:25 PDT

Публикация, споделена от (@bellahadid) на Окт 2, 2020 в 4:36 PDT

Несъмнено всички останаха с отворени уста след появяването на Деми Мур. Звездата, която е и майка на три деца, за следващ път потвърди, че годините са просто едно число за нея. Тя изглеждаше повече от ослепително и по нищо не отстъпваше на останалите модели. За представянето си актрисата носеше мощно изрязано черно боди с тънки презрамки и мрежест чорапогащник, които подчертаваха добре поддържаната ѝ фигура.

Публикация, споделена от (@demimoore) на Окт 2, 2020 в 2:58 PDT

Публикация, споделена от (@demimoore) на Окт 2, 2020 в 4:08 PDT

Под светлините на прожекторите видяхме още Кара Делевин, която форсира пулса облечена в черен кадифен сутиен със сребърна бродерия.

Публикация, споделена от (@caradelevingne) на Окт 1, 2020 в 11:32 PDT

По нищо не ѝ отстъпваше и известната бизнесдама Парис Хилтън. Тя носеше обилен розов костюм с въодушевени от 2000-та година очила и розов мрежест чорапогащник, които повишаваха температурата на публиката.

Публикация, споделена от (@parishilton) на Окт 2, 2020 в 5:38 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР