Едва ли има жена, която да не знае коя бе

...
Едва ли има жена, която да не знае коя бе
Коментари Харесай

Колко общо имат принцесите Даяна, Кейт и Меган! Тези СНИМКИ го доказват

Едва ли има жена, която да не знае коя бе принцеса Даяна. Сигурни сме, че съвсем няма човек на света, който да не се разстрои, когато преди съвсем 21 години тя почина трагично. Искрица благополучие се появи преди към десетилетие, когато се появи прелестната младоженка на принц Уилям — Кейт Мидълтън. А щастието се утрои преди няколко месеца, когато на кралската сцена се появи и булката на принц Хари — Меган Маркъл.

Светът в началото се влюби в Кейт Мидълтън. Тя беше идната принцеса Даяна. Тя също се сближи с хората, както нейната свекърва преди доста години и стана любимката на нацията. Но това продължи седем години, когато се появи най-новото украшение в кралската корона — Меган Маркъл. И продължаваме седем години напред, когато се появи най-новото украшение в кралската корона — Меган Маркъл.



Ако до момента мислеха, че Кейт е новата Даяна, то с появяването на херцогинята на Съсекс, всички тези изказвания станаха на пух и прахуляк и се разпиляха безметежно във въздуха. Защото Меган не просто се трансформира в принцесата на народа. Тя пристигна от народа! А това е купа, която не може да й бъде дадена или отнета.



И в този момент няма по какъв начин да не стартират тройните съпоставения — в стила, в маниерите, в прическите, в усмихването, в това по какъв начин допират последователите си, протокол в облеклото и всичко останало.



Но би трябвало да отбележим, че самостоятелният жанр на всяка прави тоалета напълно неин. Как всяка има своето лъчение, своя фасон, свое лично ревю, които я открояват от другите две, макар еднаквостта с цвета и койката на дрехата, може да видите в идващите фотоси. Със сигурност си заслужава и е забавно.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР