Едва ли има жена, която да не си задава въпроса

...
Едва ли има жена, която да не си задава въпроса
Коментари Харесай

5 неща, които подсказват, че жената е фурия в леглото

Едва ли има жена, която да не си задава въпроса „ Добра ли съм в секса? “. До огромна степен това зависи от съвместимостта, също както целуването. Нещата, които възбуждат един мъж, може да се одобряват като откачени за различен.

Независимо другите желания на мъжете има 5 неща, които подсказват, че се справяте отлично в секса.


Когато мъжът свива пръстите на ръцете и краката си
Когато един мъж свива пръстите на ръцете и краката си, това е знак, че е в цялостен възторг. Ако го прави, знайте, че той сигурно се любува на прекарването. Това подсказва, че ви бива и можете да бъдете спокойни, че благодарене на вас той е мощно удовлетворен.


Два пъти един след различен
Ако желае да повторите секса незабавно след привършване значи, че не може да ви се насити и сте влезнали в мозъка му. Мисълта за секса, който преди малко сте правили, ще го стимулира да го извършите отново.


Когато продължава да флиртува след секс
Ако продължава да флиртува с вас, това е явен знак, че не може да си избие от главата секса, който сте правили. Голяма част от мъжете споделят, че след паметен секс, изпращат палави известия на половинките си, с цел да покажат, че си падат по тях. Това оказва помощ и за увеличение на тръпката за идващия път.


Когато ви каже, че сексът е бил неповторим
Дами, в случай че мъжът ви каже, че сте страхотна в леглото, то той сигурно го мисли. Това е едно от дребното неща, които споделя не, с цел да е благ, а тъй като в действителност му харесва. Просто приемете комплиментите му и знайте, че сте хала в леглото.


Когато и на вас ви е харесал секса
Както знаете за тангото са нужни двама. Ако на вас не ви е било удобно и сексът не ви е харесал, то евентуално сътрудникът ви се е чувствал по същия метод. Ако мислите, че прекарването е било горещо и буйно, то той ще е на същото мнение. Най-лесният метод да разберете дали сексът му е харесал е това по какъв начин вие сте се чувствали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР