Едва ли има жена, която да не си мечтае за

...
Едва ли има жена, която да не си мечтае за
Коментари Харесай

Подмладени и по-красиви с чист ретинол

Едва ли има жена, която да не си мечтае за кожа на лицето, която има едвам забележими бръчки и по-голяма разтегливост. Състаряването на кожата е натурален развой, само че подобаващата грижа с вярната козметика ни дава опция да „ излъжем “ годините.

Използването на антиейдж козметични артикули се трансформира в наложителна ежедневна рутина за дамите още при първите признаци на стареене. Коя обаче е вярната козметика и най-ефективната съставна част в битката с бръчките на кожата на лицето?

Чистият ретинол. Той е дерматологично потвърдена форма на витамин А. Тази мощна съставна част научно потвърдено усилва производството на колаген и обновяването на повърхностните кожни кафези, като усъвършенства фините линии, загубата на искра, бръчките и пигментни петна. Именно чистият ретинол е една от основните съставки в новата антиейдж серия на. Формулата на продуктите съдържа още дестилат от мирта и хиалуронова киселина, което ги прави освен извънредно ефикасни в битката със стареенето, само че и в действителност нежни към кожата.

Трите ефикасни, клинично изпитани и мощни съставки в се допълват прелестно. Чистият ретинол подтиква регенерацията на клетките и производството на колаген. Екстрактът от мирта покачва ефикасността на чистия ретинол и е гальовен към кожата. Хиалуроновата киселина хидратира интензивно и покачва толерантността на кожата.

 
Специалната серия NEUTROGENA RETINOL BOOST включва три продукта:
 

 Neutrogena® Retinol Boost Серум
Neutrogena® Retinol Boost Серум
Този лек и гальовен като коприна серум доставя на повърхностните пластове на кожата чист ретинол, който дейно спомага в битката с множеството забележими признаци на стареене на кожата като бръчки, липса на жизнеспособност и искра, сухота, петна, за очевидно по-млада и изглеждаща здрава кожа. Подходящ е за всички видове кожа.

Толкова ефикасен, че 100% от тестващите го дами са постигнали забележими резултати след 1 седмица*.
 
 Neutrogena® Retinol Boost Крем за околоочен силует
Neutrogena® Retinol Boost Крем за околоочен силует
Този крем, създаден особено за прилагане в региона към очите, доставя на повърхностните пластове на кожата чист ретинол, който дейно спомага в битката с забележимите признаци на стареенето и усъвършенства типа на фината област към очите, която се нуждае от специфични грижи. Околоочният крем очевидно понижава тънките линии и упоритите бръчки от вида „ патешки крайник “. Също по този начин подхранва, овлажнява и изглажда кожата. Не на последно място -придава искра и стяга региона под очите.

Толкова ефикасен, че 100% от тестващите го дами са постигнали забележими резултати*.

 Neutrogena® Retinol Boost Крем
Neutrogena® Retinol Boost Крем
Този лек, бързо абсорбиращ  се от кожата крем, доставя на повърхностните ѝ пластове чист ретинол, който дейно спомага в битката с забележимите признаци на стареене като бръчки, липса на жизнеспособност и искра, сухота и петна, и усъвършенства типа на кожата. Подходящ е за всички видове кожа.

Толкова ефикасен, че 100% от тестващите го дами са постигнали забележими резултати*.

 
Чистият ретинол – какво е добре да знаете?
Когато започнете да употребявате артикули с чист ретинол, ги въвеждайте постепенно, защото кожата би трябвало да се приспособява към тази толкоз мощна съставна част. Продължете да ги прилагате по-често, до момента в който кожата свикне с чистия ретинол и не постигнете ежедневна приложимост. Не пропускайте заран да нанесете слънцезащитен крем с висока отбрана.

Ако се притеснявате, че кожата ви е прекомерно сензитивна – тествайте козметичния артикул с ретинол единствено на дребна част от бузата си в продължение на две седмици, с цел да наблюдавате по какъв метод реагира тя.

В взаимозависимост от типа на вашата кожа и до каква степен е сензитивна тя, може да увеличавате потреблението на козметиката с ретинол по друг метод. За устойчива кожа – започнете с нанасянето на продукта през нощ. За по-чувствителна кожа най-добре да бъдат две нощи за една седмица, на идната седмица три нощи и така нататък, до момента в който не достигнете всекидневно потребление.

 
7 експертни съвета при потреблението на козметични артикули с ретинол Не забравяйте да въвеждате продуктите с ретинол последователно Тествайте продуктите, в случай че имате сензитивна кожа Временната реакция на кожата (до 2-3 седмици) е естествена - леко зачервяване, олющване или възприятие на стопляне Използвайте продуктите с ретинол вечер, а на идващия ден – постоянно слънцезащита По-малко е по-добре – количество, колкото грахово зърно от продукта е изцяло задоволително да намажете лицето и шията си Ползвайте крем с ретинол със особено създадена формула в региона към очите Избягвайте използването на конкуриращи се съставки като разчистване с киселинни артикули или пилинг
 

* Клиничнa оценка на 36 дами при приложимост над 8 седмици, един път дневно.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР