Едва ли има човек на планетата, който вече да не

...
Едва ли има човек на планетата, който вече да не
Коментари Харесай

Защо Емили Ратайковски напсува Харви Уайнстийн

Едва ли има човек на планетата, който към този момент да не е чувал за Харви Уайнстийн. Преди две години към продуцента се развихри сериозен скандал, като десетки дами подадоха недоволства, че са били жертви на полов тормоз от негова страна.
 Дженифър Анистън, Харви Уейнстейн и какво показа за него актрисата
Неприятната среща на Дженифър Анистън с Харви Уейнстейн

Какво си спомня актрисата от случката с продуцента

Това докара до срив за Уайнстийн и банкрут на продуцентската му компания The Weinstein Company. Но по-важното е, че отключи същинска вълна от неодобрение против половото посягане над дами. Tака известност доби и придвижването #MeToo .

Бъдещето на Харви Уайнстийн сигурно няма да е розово, а към този момент има и развиване по делото против него. Според The New York Times, юристите на продуцента са се договорили с обвинителите му.
 Снимка 457077

Сумата, която ще би трябвало да бъде платена, е в размер на 25 милиона $ . Това, което вбеси доста хора, измежду които и Емили Ратайковски , е, че Уайнстийн няма да заплати и $ от това обезщетение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Дек 11, 2019 в 6:25 PST

Тези 25 милиона ще бъдат обезпечени от застрахователите на към този момент несъществуващата му компания. За Емили Ратайковкси, която не се свени да пази правата на дамите, това е изцяло неприемливо. В знак на митинг тя се появи на премиерата на кино лентата Uncut Gems с надпис на ръката ѝ, който няма потребност от превод.
 Емили Ратайковски, Алабама, законът за абортите и за какво моделът е против него
Голият митинг на Емили Ратайковкси

Емрата не е съгласна със закона, забраняващ абортите в Алабама

Харви Уайнстийн обаче към момента не се е измъкнал изсъхнал от обстановката. На 6 януари 2020 година е планувано делото против него и към момента може да бъде открит за отговорен. Ако това се случи, го чака пожизнен затвор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР