Едва ли има човек, който поне един път през живота

...
Едва ли има човек, който поне един път през живота
Коментари Харесай

Човекът, който разследва наличието на извънземни

Едва ли има човек, който най-малко веднъж през живота си да не се е чудил дали извънземните съществуват. Трудно може да се каже дали изобщо в миналото ще получим отговор на този въпрос, само че постоянно можем да окуражаваме въображението си.

Сериалът " Проект Синя книга " обаче не разчита на въображението, а на прекарванията на университетския професор Джей Хайнек, който през 50-те години на предишния век е вербуван от държавното управление на Съединени американски щати, с цел да оглави секретна интервенция, наречена Project Blue Book.

Първоначалната ѝ цел е да изследва хилядите случаи на видяни неидентифицирани летящи обекти и да успокои хората, че няма от какво да се тормозят. В процеса на работа обаче се оказва, че хората, видели странни неща, въобще не са си измисляли.
 Снимка 442496

В ролята на Хайнек ще забележим артиста от Game of Thrones Ейдън Гилън . Първият сезон на сериала е от 10 епизода, като всеки един ще извади по едно достоверно досие, съчетаващо теории за съществуването на НЛО с действителни събития.
 Снимка 442494

Едно от тях е казусът в Западна Вирджиния, където млада жена и двете ѝ деца настояват, че НЛО се е разрушило наоколо до дома им и са видели извънземното създание, което го е управлявало. И всичко това в една от най-мистериозните столетия в историята на Съединени американски щати - 50-те и 60-те години на предишния век.

Премиерата на " Проект Синя книга " е на 19 септември от 22 ч. по Epic Drama
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР