Едва ли има човек, който да не обича вкусната храна.

...
Едва ли има човек, който да не обича вкусната храна.
Коментари Харесай

Здравословна и вкусна напитка, с която да стопим „любовните дръжки” за нула време

Едва ли има човек, който да не обича вкусната храна. В всекидневието си биваме изкушавани от какви ли не сладости и обичания ястия. Често пъти не можем да им устоим и точно това наше изкривяване води до бойкот на диетата, която съблюдаваме.

Днес обаче ще ви споделим за една рецепта, която спомага за усилването на метаболизма и ускорение на отслабването.

С тази напитка ще съумеете да се отървете от коремните мазнини, които мнозина назовават „ любовни дръжки ”, и освен това за негативно малко време.

Разбира се, не би трябвало да вярвате в чудеса. Ако мислите, че напитката е изцяло задоволителна да влезете във форма, грешите. Тя ще ви помогне да постигнете мечтаните резултати, само че от вас се изисква да спортувате и да се преценявате какво похапвате в всекидневието си.
Как да стопим паласките с вкусна и потребна напитка?
Две са съставките, нужни да си приготвите здравословната напитка, за която приказваме. Става въпрос за канела и мед. И двете са извънредно здравословни и потребни – това всички го знаят. Комбинацията посред им води до фрапантно понижаване на тежестта, без да са нужни безчовечен старания от ваша страна.
Как се подготвя напитката?
Към 200 мл преварена вода се прибавя ½ ч.л. канела. Оставя се да подейства за 30 минути и по-късно се прибавя 1 ч.л. мед.

Много е значимо да запомните, че медът се прибавя едвам откакто водата се е охладила изцяло. В противоположен случай ще намалите неговото деяние.
Ако желаете да подобрите паметта си, смесете тези две съставки
Още от край време на меда и на канелата се гледа с почитание. Тези две съставки са одобрявани като подарък от бога и човек е бил същински мил...

Тази напитка се употребява на 2 пъти. Първият банкет е преди нощния сън, а вторият – заран на гладно.

Сместа се пие всеки ден, в продължение на месец. Резултатите ще са феноменални. Няма да повярвате по какъв начин внезапно коремните мазнини стартират да се стопяват и да остават в предишното.

С тази напитка успявате да подобрите храносмилането си и да пречистите тялото си от отрови. Още след първата седмица резултатите ще са налице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР