Едва ли има човек, който да не иска да надзърне

...
Едва ли има човек, който да не иска да надзърне
Коментари Харесай

3 прости теста ще ви кажат колко години ще живеете

Едва ли има човек, който да не желае да надзърне в бъдещето и да разбере какво го чака. А въпросът какъв брой години ще живее и ще има ли време да направи всичко, което желае, си го задава всеки от нас. Отговорът обаче остава една от най-големите загадки, написа zdrave.to.

Ето и за какво хората се доверяват на всевъзможни способи и способи с едничкото предпочитание да схванат още какъв брой време имат на земята. Рядко обаче те са достоверни и в множеството случаи са добре замислена машина за печелене на пари.

Предлагаме ви обаче да се запознаете с 3 елементарни теста, които ще ви кажат какъв брой години ще живеете.

Искаме да отбележим незабавно, че няма да можем да предвидим точната дата на вашата гибел. Това не е психологичен тест, няма място за необяснимото. Всички следващи проби се основават само на научни проучвания.

1. Тест с лицеви опори

Ако можете да извършите 40 повторения, има по-малка възможност да умрете от сърдечно-съдови болести. Но в случай че не сте в положение да изтръгнете даже 10 пъти, възможностите да страдате от сърдечни болести се удвояват.

2. Тест със стълби

Ако съумеете да се изкачите най-малко 4 етажа, без да почивате или употребявате парапета, шансът да умрете от рак фрапантно понижава.

3. Тест за баланс

С възрастта хората постоянно губят равновесие, което води до инцидентни рухвания и пострадвания. Способността да поддържате баланс може да повлияе и на сърдечно-съдовата ви система.

Този тест е създаден от бразилския доктор Клаудио Джил Арауджо Арауджо. Той видя, че множеството му пациенти имат проблеми с осъществяването на елементарни ежедневни придвижвания. Дори такива елементарни дейности като ставане от стол или повдигане на нещо от пода са им трудни
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР