Едва ли има човек, който би отказал да кара Bentley.

...
Едва ли има човек, който би отказал да кара Bentley.
Коментари Харесай

Как Bentley празнува 100-годишнината си

Едва ли има човек, който би отказал да кара Bentley . Марката е добре известна на всички и спада към високия клас коли, които не са по джоба на всеки.

Тази година Bentley ще празнува своята 100-годишнина и от компанията са решили да отбележат това уместно, само че и малко нетипично за авто бранд. Става дума за издаването на специфична книга, която също не е по джоба на всеки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Maximilian Must Know (@vvsfragrance) на Май 18, 2019 в 6:28 PDT

Книгата обаче е доста специфична, тъй като в нея са включени всички разработки на компанията през последните 100 години. Според Autoblog, има и материали, които илюстрират достиженията на Bentley за този интервал от време.
 Снимка 424140

Книгата тежи над 30 кг, а кориците са подвързани с кожа, употребена и в салоните на колите. Цветът пък може да бъде избиран от купувача.
 Снимка 424139

В края е обърнато внимание и на бъдещето на компанията и нейните проекти за развиване. Книгата може да бъде закупена в три разновидността. Най-евтиният коства 3800 $ и е отпечатан в 500 копия. Само 100 копия пък са налични от разновидността, който предлага акварелни рисунки върху копринена хартия. Той включва и парче от гумата на болида, който през 2003 година завоюва конкуренцията в Лю Ман. Неговата цена е 16 000 $ .
 Bentley Continental GT и ще успее ли моделът да изкара Bentley на облага
Ще успее ли Bentley да излезе на облага

Големи очаквания акционерите разпореждат на новия Continental GT

В едвам седем бройки пък е най-скъпото и първокласно издание. Неговата цена е 254 000 $ и включва 100 каратови диаманти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР