Едва ли има човек, които да не жадува за луд,

...
Едва ли има човек, които да не жадува за луд,
Коментари Харесай

Нагорещете страстите в спалнята до червено с най-новата поза – Делфин

Едва ли има човек, които да не жадува за вманиачен, див, буен и прочувствен секс. Всеки чака с неспокойствие да допре с готовност половинката си и креватните пристрастености да стартират. Но от време на време еднообразието може да убие всички полови мераци. Едно на ръка, че колкото по-дълго сме с даден сътрудник, толкоз повече позите в секса стават едни и същи и като че ли пристрастеността леко угасва. Е, с цел да не изпаднете и вие в такава кофти обстановка, то в този момент ще ви разкрием коя е най-новата секс поза. Всички сексолози са безапелационни, че тя като нищо ще нагорещи до алено пристрастеностите в спалнята. Най-хубавото е, че позата разрешава да бъде „ прилагана” на всякъде и по всевъзможен мотив. Тя може да е страховит избор, в случай че желаете да вършиме муден и сантиментален секс, н също по този начин е и супер, в случай че желаете нещо по-разгорещено и разкрепостено.
Позата се назовава Делфин. За да я изпробвате ви би трябвало най-много предпочитание и да останете прави.
И така- цаката се крие в следното.
С колегата си би трябвало да сте изправени. Жената е начело, а мъжът застава зад нея. Нежната половинка леко се привежда напред, сгъва един от краката си, а другия го повдига обратно и леко го присгъва. Мъжът пък хваща с ръка сгънатият крайник на дамата.
Плюсовете на тази секс поза са доста. Едната ръка на мъжа е свободна и умерено може да опипва цялото тяло на дамата. Дамата пък може да направи същото с ръцете си или просто да се подпре на сгънатия си крайник с едната ръка, а с другата да се хване за колегата си. Освен това тази секс поза разрешава и по-дълбоко навлизане и приятна интимна непосредственост сред сътрудниците.
Изпробвайте я – няма да съжалявате. Потопете се в дълбоките води на секса и оргазмите и сигурно ще се влюбите в позата Делфин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР