Едва ли има актьор, който иска да си припомня кастингите,

...
Едва ли има актьор, който иска да си припомня кастингите,
Коментари Харесай

Тя можеше да е Денерис

Едва ли има артист, който желае да си напомня кастингите, на които се е показал пагубно. Доста обаче взеха решение да споделят, че са се явили на прослушвания за функции в най-обсъждания сериал сега Game of Thrones. Към тях се причисли и Елизабет Олсен, която в скорошно изявление показа, че е щяла да изиграе Денерис Таргариен, в случай че се беше показала добре.
 Снимка 417760

" Когато се захванах с актьорството, се явявах на всеки кастинг, който ми попадне. И да - явих се на прослушване за ролята на халееси, бях не запомнила за това, " показа 30-годишната актриса. Тя е трябвало да каже речта, която Денерис произнася в последния епизод на първи сезон. " Тя преди малко е горяла и се изправя пред хиляди хора, с цел да им каже, че е тяхната кралица. Екипът още не беше решил дали желае английски акцент или не, тъй че го направих и по двата метода. Беше извънредно. "
 Снимка 418202

Въпреки неуспеха си с присъединяване в Game of Thrones, Олсен споделя, че е огромен почитател на шоуто. " Толкова съм се вманиачила, че мога да мисля само за Кит Харингтън. В смисъл, че все едно ми е изпил мозъка, " искрено признава актрисата от " Отмъстителите ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР