Едва ли бомбените заплахи за училищата са били от някой,

...
Едва ли бомбените заплахи за училищата са били от някой,
Коментари Харесай

Бомбните заплахи към училищата са идвали от държава извън ЕС

" Едва ли бомбените закани за учебните заведения са били от някой, който не му се учи в седмицата преди изборите. По сведения на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров в понеделник и вторник сигналите са били от страна отвън Европейския съюз. А в четвъртък евентуално е бил някакъв юноша ”. Това съобщи някогашният шеф на ГДБОП Румен Миланов пред " Нова ".

Той позволи, че заканите може да са свързани с изборите, с цел да се сплашат хората и да се откажат да гласоподават.

" Министерство на вътрешните работи и службите се оправиха, откакто има тишина ”, сподели ген. от запаса Румен Миланов във връзка информацията от последните 24 часа, че няма сигнали за бомбени закани за учебни заведения в страната.

По думите на Никола Тулечки от " Обединение за почтени избори ” те имат наблюдаващи в секциите в цялата страна, които са видели забавни случаи. От това, че " член на СИК си реже суджук на масата до момента в който раздава картите на масата ” до случаи, в които покровители на дадена партия са си поставили името на партията на баджа.

Като очевиден случай Тулечки уточни деятели и локални предприемачи, които се разхождат със стърчащи банкноти от джобовете в учебно заведение, където има няколко изборни секции.

Той прикани хората да гласоподават, тъй като изборите са почтени. Дадените образци са маргинални. " Не имам вяра на числата в обществените мрежи – колкото по-рано излизат, толкоз по-грешни са ”, добави представителят на " Обединение за почтени избори ”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР