Едва краят на септември е, а шампионът Лудогорец излиза за

...
Едва краят на септември е, а шампионът Лудогорец излиза за
Коментари Харесай

Лудогорец открива третия фронт в наситената си програма

Едва краят на септември е, а първенецът Лудогорец излиза за своя 21-и формален мач от началото на сезона. Край морето разградчани откриват своя трети фронт от борби през тази акция, откакто стартират и присъединяване си за Купата на България.

"Орлите " се подвизават повече от сполучливо в Лига Европа и вътрешния шампионат, само че сигурно в този момент ще са устремени да покажат на останалите тимове, че не трябва да бъдат отписвани за шампионата, който най-рядко са печелили у нас. И първото им затруднение е подло - бургаският Нефтохимик.

Битката е с начален час 19:00 и ще можете да я гледате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще следим и безусловно всичко най-интересно от нея на GONG.BG.

Наставникът на първенците Станислав Генчев сигурно ще предприеме рокади в състава, предвид на извънредно натоварения график на тима през тази есен. Той би трябвало да ротира състава си по този начин, че да даде задоволително минути и на тези, които по-рядко попадат в проектите му в другите шампионати, а и някои от звездите да си починат преди значимите борби до края на този месец и началото на идващия.

Очаква се някои от по-младите момчета да получат късмет за изява, както и последното ново попълнение Талеб Тауата. Нищо чудно да забележим на терена и ветерана Станислав Манолев, който да натрупа повече игрови минути.

Колкото до "шейховете ", те нямат особени упоритости в конкуренцията, само че сигурно ще опитат да затруднят огромния любимец. Добрите вести за тях са, нямат контузени и осъдени в състава и всички ще имат късмет да се потвърдят против Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР