Едва два месеца след последното голямо допълнение за No Man’s

...
Едва два месеца след последното голямо допълнение за No Man’s
Коментари Харесай

Анонс на ново допълнение за No Man’s Sky

Едва два месеца след последното огромно допълнение за No Man’s Sky, Hello Games анонисра идващото обновяване за играта. Второто за тази година и 19-то общо за играта, то ще направи No Man’s Sky още по-вълнуващ с идването на звездни пирати, напълно нов клас кораби и още доста характерности.

„Пиратите във вселената на No Man’s Sky от дълго време съставлява опасност за междупланетното пътешестване. Вече шест години те бродят звездните системи необезпокоявано, дебнейки неподозиращите и уязвими пътешественици и атакувайки техните съдове за всеки беззащитен транспортен съд, който може да се трансформира в тяхна плячка“, гласи част от анонса на Outlaws. Със идващия експанжън за No Man’s Sky ще може да влизате в контакт с тези звездни авантюристи, само че освен с цел да се биете с тях, само че ще можете и да се съюзявате с пиратите и самите вие да плячкосвате звездни кораби и цели планети. Ако изберете да влезете в борба с тях, ще можете елементарно да получавате помощ от други кораби и водачи, да се обединявате с тях във флотилии в опит да разбиете пиратското владичество.

В играта влиза също по този начин и новият клас звездолети – „Слънчевият кораб“. Те идват със свои лични форми и процедурно генерирани вариации, както и с нови и забавни технологии. Що се отнася до упоменатите борби, Hello Games са решили особено за Outlaws да подобрят и трансформират напълно пресъздаването на разрушенията, тъй че борбите да ви доставят даже по-голямо наслаждение.

Датата на излизане на Outlaws не се оповестява. Пълният лист с промени, които идват с обновяване 3.85 може да видите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР