Едва два дни след като напусна Къщата на "ВИП Брадър"

...
Едва два дни след като напусна Къщата на "ВИП Брадър"
Коментари Харесай

Кулагин громи Лора и Мира и извън Къщата

Едва два дни откакто напусна Къщата на "ВИП Брадър " вечно, Валентин Кулагин не прости истината на съквартирантите си. Повод за острия му статус в обществената мрежа стана тортата, която Божана Кацарска трябваше да подготви в чест на дъщерята на Лора Караджова.

View this post on Instagram
A post shared by Valentin Kulagin (@valentinkulagin) on Oct 16, 2018 at 11:44am PDT

Ето какво написа устатия гримьор в типичния за него жанр:

"Гооолям напън и драма за изгорялата им "торта ".. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да плача и наскърбявам?!? Където съм участник! Ще вършим торти за родата извън.
Ами дай да им затворим и по един буркан да пратим зимнина на бабата и дядото!
Торти ще вършим да покажем какъв брой положителни майки сме! А другояче по кръчмите по цели нощи.. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било.. "

Заради вчерашния епизод на Големия брат, Валентин подхвана и миротворителката Мира Добрева. "Колко е подправена Мира.. Пред мен дръпна цяла тирада какъв брой е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад тила ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи! Браво, Мира! Топ водеща не си, само че за топ лицемерка - минаваш!
Аз излязох, само че шоуто го притежавам и извън! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР