Едва днес в официалния Instagram акаунт на 38-годишната Меган Маркъл

...
Едва днес в официалния Instagram акаунт на 38-годишната Меган Маркъл
Коментари Харесай

СНИМКИ на Меган показаха каква тайна среща е имала преди да хвърли бомбата за "Мегзит"

Едва през днешния ден в формалния Instagram акаунт на 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишния принц Хари се появиха фотоси, които разкриха какво е правила някогашната холивдувска актриса малко преди да хвърлят светската бомба на годината, че „ напущат английското кралско семейство, с цел да бъдат финансово самостоятелни “.

Фотосите са направени при започване на този месец, когато Меган към момента е била в Лондон.

От фотосите стана ясно, че херцогинята на Съсекс е била в Центъра за грижа за бездомни животни на Мейхю в английската столица. Срещата била загадка и по тази причина едвам през днешния ден се появиха фотоси от нея.

Както се оказа, Меган посети приюта още при започване на януари преди заминаването си за Ванкувър. Срещата беше закрита, тъй че фотосите от нея се появиха в мрежата едвам в този момент.

Меган стана настойничка на този подслон през януари 2019 година.

„ Херцогинята схваща смисъла на връзката сред животни и хора и показва признателност и благодарност към личния състав на центъра за работата, която правят всеки ден “, се сподели в поста към фотосите.

Малко след въпросната среща Меган отпътува за Ванкувър, където с принц Хари и осеммесечният им наследник Арчи живеят в къща чартърен.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден папарашки фотоси изловиха Меган в много странна обстановка. На фотосите тя очевидно театралничи на фотографа , само че след това с е закани с жестока кавга .

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР