Едва 193 гласа събра НПК Асенова крепост в класацията на

...
Едва 193 гласа събра НПК Асенова крепост в класацията на
Коментари Харесай

Едва 193 гласа за НПК Асенова крепост в националния конкурс за туризъм

Едва 193 гласа събра Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела в класацията на Годишните награди в туризма , проведени годишно от Министерството на туризма на България. За Исторически музей-Асеновград пък са дали своят вот 110 души. Бачковският манастир " Успение Богородично " в село Бачково си завоюва 1 171 гласа. Те бяха номинирани в категорията " Изборът на българите ". Номинацията на публикацията на Диана Славчева, озаглавен " Петметров скелет на античен мастодонт извисява снага в Асеновград ", остана на пета позиция в категорията " Журналистически материал на тематика Туризъм в България за 2019 година в онлайн медия ".
За него са дали своят вот 1,58% от участвалите в гласуването. Тук с към 46% от гласовете победител е Ливия Нинова с дописката си " Евгения Георгиева, зам.-кмет на община Симитли: Целта на музея " Симитлия - античната земя на кукерите " е да запази, само че и да покаже неповторимото благосъстояние, което имаме ". Първенец в категорията " Специализиран туризъм " е " Аквахаус Термал енд Бийч " в КК Константин и Елена с близо 50% от гласовете.
С малко над 61% първото място в " Публикация на тематика Туризъм в България за 2019 година в интернет блог " си заслужи Марта Рос с " 10 места, които си коства да се посетят към Велико Търново ". Сливен спечени премията за " Община на 2019 година за културно-исторически туризъм " с близо 38% от гласувалите. В категорията " Журналистически материал на тематика Туризъм в България за 2019 година в радио " с към 41% от гласовете победител е Радомира Михова за материала си " Богоявление в Старозагорски минерални бани ".
Първенец в " Изборът на българите " стана " Исторически парк “ в село Неофит Рилски, община Варна – парк Ветрино. За него са дали своят вот близо 15 500 души. За " Туристическа атракция/обект и резистентност на инвестицията " на годината е разгласен " Хелена Резорт " в КК Слънчев бряг с малко над 38%. А " Туристическо събитие ", съгласно резултатите от състезанието на Министерството на туризма, е Международният фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и ирония " Велко Кънев " – Тополовград 2019 година с близо 24%. Наградата за " Журналистически материал на тематика Туризъм в България за 2019 година в печатна медия " отива при Тони Щилянова за публикацията си " На море в България: Там, където Балканът влиза във водата ".
Материалът е получил към 45% от гласовете. Местността " Рупите " край Петрич е победител в категорията " Туристическа дестинация " с близо 46% от гласовете на участвалите във онлайн вота. Първото място в " Иновация " е за Plovdiv City Card и Varna City Card, ИНОСИТИ с малко над 29%. Първенец с към 52% в категорията " Журналистически материал на тематика Туризъм в България за 2019 година в телевизия " е за Живко Константинов и дописката му " Какви са тайните, които крие Боянската черква? ".
" Община на 2019 година за планински туризъм " с над 58% стана община Самоков. С оценката " Община на 2019 година за морски туризъм " се открои община Варна. Тя завоюва близо 54% от гласовете на участниците в онлайн гласуването. Пролетен събор " Китна Тракия пее и танцува " в Хасково завоюва премията " Духът на България ". Велинград стана победител в категорията " Община на 2019 година за балнео и СПА туризъм ", с повече от 56% от гласовете на изразилите своя избор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР