Едва 16-годишна, Ивана провокира с предизвикателни снимки в мрежата и

...
Едва 16-годишна, Ивана провокира с предизвикателни снимки в мрежата и
Коментари Харесай

Щерката на Ванко 1 щрака секси селфита, докато баща й е в затвора


Едва 16-годишна, Ивана предизвика с предизвикателни фотоси в мрежата и натрупа от ден на ден известност измежду мъжката публика. Джуки, цици и селфита, имитиращи стила на Ни Ло, не давали мира на Ванко, който още веднъж е зад решетките, този път поради шофиране в нетрезво положение.

Ивана, която е кръстена на известния си баща, съумява да тушира бащината ревнивост на пловдивския реализатор, като пред всички декларира, че той е единственият мъж, за който е сигурна, че я обича същински.

Факт е, че децата на някогашния аренби артист израснаха в компанията на Николета Лозанова, с която Ванко 1 беше в суперблизки другарски връзки в продължение на години.Силиконката се трансформирала в модел за подражателство на дребната Ивана, а един от синовете на рапъра преди време даже съобщи в тв изявление, че си мечтае бъдещата му брачна половинка да наподобява на плеймейтката, написа " България през днешния ден ".

„ Надявам се да направя положителни и възпитани хора от тях, натискам ги да се научат на нещо, да залягат над книгите. За всичко останало може и да съм доста печен, само че когато приказваме за учебно заведение и спорт, съм извънредно непоколебим “, споделя Ванко по тематиката за родителството.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР